La data de 22 decembrie 2010, ora 07.45, Sectia 6 Politie a fost
sesizata cu privire la faptul ca in strada Fabrica de Glucoza, sectorul 2, a izbucnit un incendiu.
La fata locului s-au deplasat un echipaj de siguranta publica si grupa operativa din cadrul Sectiei 6 Politie care au constatat faptul ca la parterul imobilului de la adresa respectiva se afla amenajata o magazie, singura incapere afectata de incendiu.
Incendiul a fost localizat si stins de catre patru autospeciale din cadrul pompierilor, cauza probabila fiind un scurt-circuit electric.
In incendiu au ars 20 rotopercutoare si materiale pentru climatizare, aflate in incinta magaziei situata la parterul imobilului.
Nu au fost inregistrate victime omenesti.
Valoarea prejudiciului a fost apreciata la aproximativ 100.000 lei. Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie, in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incendiul.

La data de 22 decembrie 2010, ora 20.27, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 2 Politie cu privire la faptul ca in str. Scheiul de Sus a izbucnit un incendiu intr-un canal.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica din cadrul Sectiei 6 Politie care a constatat faptul ca dintr-un canal situat pe partea carosabila a str. Scheiul de Sus se observau flacari.
Incendiul a fost localizat si stins de o autospeciala din cadrul
pompierilor, cauza probabila a producerii incendiului fiind o scapare de gaze, aprinderea acestuia neputand fi stabilita cu exactitate.
La fata locului s-a prezentat un reprezentant din partea societatii distribuitoare de gaz remediind deficienta.
Nu au fost inregistrate victime omenesti sau pagube materiale.