Berbec
Esti alert, iti merge mintea si vezi lucrurile foarte clar. Asta te ajuta sa iti intelegi mult mai bine partenerul de cuplu si sa iti dai seama care sunt sentimentele tale. Poti sa ii comunici mai usor trairile. Este o perioada propice pentru noi inceputuri in doi.

Taur
Este o perioada propice sa spui ce ai pe suflet, chiar si cele mai negre trairi. Partenerul de cuplu te va intelege si te va ajuta sa iti depasesti fricile. Comunicarea este foarte productiva si in plan personal, si in plan profesional

Gemeni
Esti stralucitor si ai pofta de aventura. Nu iti plac amanarile, restrictiile si te irita orice forma de autoritate. Vrei sa fii liber, sa faci doar ce iti aduce tie placere. Nu sunt excluse accesele de furie si chiar iesirile violente. Atentie!

Rac
Te bucuri de viata, de petreceri, de prieteni. Esti optimist si entuziast. Daca esti singur, sunt sanse mari ca la una din aceste iesiri sa iti intalnesti jumatatea. Daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu, se anunta o cerere in casatorie sau marirea familiei.

Leu
Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta. Altfel pot aparea tensiuni.

Fecioara
Daca relatia nu merge foarte bine, exista riscul sa se rupa de tot. Sentimente pe care le-ai tinut ascunse si au tot mocnit in interior sunt pe cale sa explodeze. Chiar si cea mai mica actiune a partenerului te poate irita intr-atat de tare. Atentie!

Balanta
Simti nevoia unei pauze. Ti se pare ca tie iti revin numai responsabilitati si niciun drept. Nu sunt excluse iesirile nervoase necontrolate. Atentie sa nu spui sau sa faci ceva de care sa-ti para rau mai tarziu.

Scorpion
Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

Sagetator
Felul tau de a fi, ambitios si optimist, schimba modul in care ceilalti vad lumea. Desi poti fi privit ca fiind egoist si lipsit de scrupule, esti admirat in secret pentru puterea cu care iti urmaresti interesul, atat in dragoste, cat si in afaceri.

Capricorn
Te bucuri de energie si vitalitate si faci tot posibilul sa iti rasfeti partenerul de cuplu. Programezi mai multe iesiri in oras, esti sarmant si cuceritor. Atentia pe care o acorzi persoanei iubite este de bun augur caci amandoi va relaxati si sunteti mai deschisi.

Varsator
Esti optimist si extravagant. Nu iti iei prea multe precautii si actionezi din impuls. Este o perioada propice sa-ti marturisesti sentimentele sau sa-ti expui ideile. Ceilalti vor fi foarte receptivi la propunerile tale.

Pesti
Esti temperamental, inclinat sa iei deciziile mai mult pe baza impulsorilor emotionale decat pe baza rationamentului. Esti certaret si pot aparea cateva animozitati in relatia de cuplu. Atentie la ce spui, ca sa nu regret mai tarziu.

Sursa: sfatulparintilor.ro