BERBEC 21.03-20.04: Multe lucruri vi se intampla zilele acestea, dar doar doua sunt semnificative. Unul dintre ele este ca va veti concentra mai mult pe starea sanatatii personale si al doilea consta in schimbarea locului de munca. Oricum, veti face tot posibilul sa va fie bine, indiferent prin ce mijloace.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va preocupa artele, sporturile dar si dragostea. Singurul dezavantaj este ca s-ar putea sa strangeti cureaua, financiar vorbind, deoarece ajutorul primit pana acum se va diminua. Cu alte cuvinte, sunteti fortati sa stati pe propriile picioare, deoarece nu mai puteti conta pe resursele altora.

GEMENI 22.05-21.06: Va simtiti un pic cam obositi iar ambitiile dumneavoastra sunt contracarate de altii. Inarmati-va cu rabdare si lasati remarcile acide deoparte. Se pare ca nimeni nu mai este dispus sa va accepte asa usor umorul excesiv.

RAC 22.06-21.07: Aveti o atitudine optimista cu privire la viata de zi cu zi. Sentimentele de multumire, toleranta si bunatate va fac traiul mai usor. Trebuie doar sa va bucurati de interactiunile cu ceilalti, mai ales de cele cu fratii sau cu rudele apropiate.

LEU 22.07-22.08: In momentul actual va intrebati cum apare viitorul dumneavoastra. In mare parte, acest lucru se datoreaza faptului ca nu sunteti prea siguri de ce vreti sa faceti in continuare. Toate actiunile pe care le veti intreprinde necesita insa multa rabdare. Veti reusi doar daca aveti vointa! Si sigur aveti!

FECIOARA 23.08-22.09: Este foarte important pentru dumneavoastra spatiul in care locuiti. Multi dintre nativii acestei zodii vor dori sa schimbe actualul domiciliu sau sa redecoreze. Va ocupati si de reparatii, veti achizitiona cateva mici obiecte care sa mai schimbe aspectul actual. Oricum, faceti totul ca sa va simtiti bine in propria locuinta.

BALANTA 23.09-22.10: Treceti printr-o stare temporara de nesiguranta. Aveti impresia ca drumul pe care ati pornit nu este chiar sigur si va ganditi sa faceti cateva schimbari, mai ales in viata personala. Pregatiti-va, veti fi nevoiti sa faceti cativa pasi importanti in cariera. O avansare se anunta cu mare fast. Intampinati-o cum se cuvine!

SCORPION 23.10-21.11: Pana in luna august sunteti plini de energie si ca sa nu deveniti prea agresivi, vi se recomanda sa faceti multa miscare. Va ganditi mai mult la propriile valori, dar apar si multe intrebari. Una dintre ele este daca sunteti cu adevarat fericiti? Analizati si raspundeti singuri.

SAGETATOR 22.11-21.12: Simtiti ca si cum ati pornit intr-o noua calatorie? Nu numai ca s-ar putea sa mergeti intr-o tara straina, sa gasiti un nou loc de munca sau sa incepeti o noua relatie, dar veti fi in stare sa va redefiniti. Aveti succes in tot ce intreprindeti si norocul sa va iasa in cale exact persoana pe care o asteptati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Doriti sa obtineti maximum din ceea ce va poate oferi viata. Unii dintre dumneavoastra se vor orienta spre studiu, altii spre o noua formare profesionala si, in acest fel, va veti extinde lumea. O pauza a activitatilor de rutina nu va va relaxa mai mult, dar va va da timpul necersar noilor preocupari.

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti destula incredere in propriile forte ca sa actionati singuri. Va hotarati sa faceti un imprumut important sau sa discutati cu persoane cu potential financiar pentru a va indeplini un vis. Totul este sa va organizati bine si sa asterneti pe hartie planul de actiune. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Relatiile cu persoanele cu care veniti in contact sunt relaxante. Acum este timpul sa analizati ce functioneaza si ce nu. Pur si simplu simtiti nevoia sa va eliberati de ce este rau. Totul se va schimba in bine daca va veti folosi si de diplomatie pentru a reusi.