BERBEC 21.03-20.04: Aveti cateva porniri agitate si nimic nu pare sa va linisteasca mai bine decat o vacanta. Ritmul zilnic se accelereaza si va ocupati de comisioane, vizite la frati, vecini sau la rude, plus ca va preocupa studiul si lectura.

TAUR 21.04-21.05: Expertii financiari ai zodiacului se ocupa, bineinteles, doar de bani. Va ganditi la proprietatile pe care le detineti si la achizitii intelepte. Un singur lucru ar trebui sa intelegeti: bunurile ar trebui sa va faca viata mai usoara, nu invers.

GEMENI 22.05-21.06: Soarele intra in semnul dumneavoastra zodiacal si ramane aici o perioada. Pentru ca acesta este aproape singura sursa care va da energie, aveti sansa sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. Tot acest astru va atrage spre dumneavoastra oameni importanti si cateva oportunitati favorabile. Nu le refuzati!

RAC 22.06-21.07: Parcurgeti o perioada cand veti prefera sa va retrageti din tumultul ce va inconjoara. Ar fi de preferat sa folositi acest timp pentru a va stabili noi planuri si obiective cu termene-limita. Este cel mai eficient mod de a va atinge visele.

LEU 22.07-22.08: Soarele va energizeaza, insa veti folosi aceasta sursa pentru a va ocupa de prieteni. Va implicati intr-o organizatie de caritate si depuneti ceva eforturi sa faceti lumea mai buna. Puteti sa realizati lucruri marete, sunteti lideri innascuti. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Lumea inconjuratoare va percepe favorabil si va scaldati intr-o lumina magulitoare. Puteti folosi acest lucru in favoarea dumneavoastra. Porniti cu dreptul si nu uitati ceva: daca cereti, veti primi, probabil. Aveti incredere in propria karma.

BALANTA 23.09-22.10: Faceti tot ce va sta in putere sa va largiti orizonturile. Discutati cu oameni din domenii diferite, invatati ceva nou si va satisfaceti cheful de aventura. Poate doar va veti ocupa de un nou hobby. Daca aveti curajul sa luati propriile ganduri in serios, acestea va vor remodela.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile este bine sa ignorati unele aspecte mai putin placute ale vietii. Ati putea sa acumulati experienta la nivel sentimental. Puneti un accent sporit si pe finante, legat mai ales de o mostenire sau posesia unui teren.

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele se situeaza in semnul opus celui in care va aflati si asta inseamna ca va veti simti mult mai obositi ca de obicei. Evident ca nu somnul prelungit este solutia acestui surmenaj. Luati in calcul ca puteti cere ajutorul expertilor, care sigur va vor ajuta sa va rezolvati problemele.

CAPRICORN 22.12-19.01: Parcurgeti o perioada in care munciti enorm si, pe masura ce va fixati niste standarde mai ridicate, se acumuleaza si stresul. Lipsa timpului liber duce sigur spre oboseala si accese de furie. De aceea, in urmatoarele zile este bine sa va ocupati mai mult de propria sanatate.

VARSATOR 20.01-18.02: Am putea spune ca este perioada cea mai usoara din an pentru nativii acestei zodii. Va simtiti atrasi spre tot felul de distractii, evenimente sportive, excursii sau chiar si de joaca alaturi de cei mici. Este inutil sa va spunem ca este momentul cel mai favorabil pentru o vacanta.

PESTI 19.02-20.03: Va doriti sa stati acasa mai mult decat de obicei. Acesta este insa si un motiv in plus pentru a scapa de nebunia din jurul dumneavoastra. Reuniunile de familie vor deveni preocuparea numarul unu, mai ales ca cei dragi va vor considera lider.