BERBEC 21.03-20.04: Astrele se pare ca va faciliteaza imbunatatirea relatiilor cu partenerii si prietenii apropiati. Acum sunteti si mai diplomati decat in mod obisnuit. In acelasi timp, debordati de idei din care puteti scoate lesne un venit in plus. Nu va strica acum, mai ales ca in ultima perioada ati cheltuit cam mult.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti dornici sa va faceti planuri de viitor si sa va organizati sa le realizati. Gandirea pozitiva va va ajuta mult, asa ca nu va feriti sa va expuneti opiniile. Totul este sa nu va impuneti prea tare. Uneori puteti rani pe cineva fara sa va dati seama.

GEMENI 22.05-21.06: Cu siguranta va veti bucura de popularitate si de distractie in aceste zile, mai ales ca sunt multi prieteni care doresc sa imparta timpul cu dumneavoastra. Situatia familiala se va imbunatati simtitor si veti reusi sa puneti capat unor dispute ce va ingrijoreaza de ceva vreme. Totul e bine cand se termina cu bine, nu?

RAC 22.06-21.07: Treceti prin tot felul de stari si sentimente. Ba sunteti melancolici si va lasati purtati, dusi de val, ba treceti printr-o stare euforica si debordati de energie. Vi se intampla destul de rar acest fenomen. Profitati de momentele benefice si imbunatatiti relatia cu persoana iubita.

LEU 22.07-22.08: Se iveste la orizont o idila romantica? Se pare ca da si poate fi cu cineva dintr-o alta tara sau chiar dintr-o alta cultura. Cu toate acestea sunteti pusi pe fapte mari si va tineti de programul care vi l-ati stabilit pentru a realiza cat mai multe proiecte.

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti planuri de calatorie ambitioase si chiar daca nu plecati imediat, va puneti de acord cu cei din familie si stabiliti clar ce si unde veti merge. Vara se apropie si incepe si vacanta. Nu uitati insa sa mai si economisiti ca sa nu va faceti prea multe griji.

BALANTA 23.09-22.10: Relatiile cu prietenii si partenerii de afaceri sunt stimulate. Ajungeti chiar sa semnati un contract avantajos si care va va facilita mai multa lejeritate financiara. Trebuie doar sa va folositi de diplomatia nativa cu care sunteti inzestrati. Sigur veti reusi!

SCORPION 23.10-21.11: Se pare ca ati ridicat stacheta mult prea sus si ati stabilit niste standarde ridicate pentru dumneavoastra. Canalizati-va energia pozitiva pentru a realiza ceea ce v-ati propus. Nu mai faceti fata? Cereti ajutorul prietenilor sau colegilor si veti reusi pana la urma.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceasta saptamana bateti toate recordurile si lucrati din greu. Aveti o atitudine pozitiva, sunteti entuziasti si colegii va vor convinge usor sa puneti in aplicare ideile de-a dreptul stralucitoare. Mare atentie cum le expuneti sefilor. Ei sunt mult mai sensibili la nou.

CAPRICORN 22.12-19.01: Continuati sa va concentrati toate preocuparile pe casa si familie. Veti dori sa va distrati mai mult decat de obicei si o veti face fara retineri. Relatiile cu membrii familiei sunt calde si afectuoase si propriii copii va vor multumi sufletul. Fiti prevazatori miercuri. Dati piept cu o provocare, dar va fi o experienta pozitiva.

VARSATOR 20.01-18.02: Va folositi de toate abilitatile excelente de comunicare pentru a va atinge scopurile. De fapt, in acest moment putem spune ca veti face bani din cuvintele dumneavoastra. Prin urmare, mai ales cei care lucreaza in comert, care scriu sau predau, trebuie sa fie atenti cum actioneaza.

PESTI 19.02-20.03: Succesul acestei saptamani vine tocmai din negocierile financiare. Va veti bucura sa faceti cumparaturi pentru dumneavoastra si cei dragi, mai ales ca nu va uitati la bani. Achizitiile vor fi apreciate si de cei mai pretentiosi membri ai familiei. Nu uitati insa ca cei mici se bucura mai ales de jucarii.