BERBEC 21.03-20.04: Cele mai importante proiecte sunt amanate parca de prea multa vreme si nu stati tocmai bine nici cu deciziile importante. Primiti insa o veste buna de la o ruda indepartata si va inveseliti. In weekend petreceti cu prietenii si va veti desfata cu atatea barfe. Mare atentie la comentariile acide.

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa aspectul fizic si doriti sa incpeti o dieta care sa va tonifice si sa va energizeze. In discutiile cu amicii fiti mai rezervati si nu va deschideti sufletul spunandu-le si cele mai tainuite secrete. S-ar putea apoi sa va para rau si sa nu mai puteti schimba prea multe. Nu uitati ca persoana iubita va sustine mereu.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta sunteti prea sensibili si deveniti ca un arici speriat. Ceva va determina sa fiti prea circumspecti cu afectiunea celor dragi. Ar trebui sa va schimbati atitudinea si sa aveti mai multa incredere, mai ales in persoana iubita. Timpul nu va permite sa va faceti noi prietenii.

RAC 22.06-21.07: Iubirea parca este emanata prin toti porii si va face sa straluciti. Parcurgeti o perioada buna, cand viata vi se pare chiar frumoasa si parca pentru dumneavoastra primavara se iveste deja la orizont. Nu faceti nimic sa dispara aceste sentimente si bucurati-va de tot ce va inconjoara.

LEU 22.07-22.08: In topul preocuparilor dumneavoastra se afla, desigur, familia. Vreti sa le aratati cat de mult ii iubiti si sa-i rasfatati. Pana si cei mai mici membri ai casei va vor arata la randul lor cat de mult va apreciaza. Persoana iubita va face si ea o surpriza de proportii, placuta, bineinteles!

FECIOARA 23.08-22.09: Zilele acestea sunteti extrem de nehotarati. Parca totul vi se pare intors pe dos si va invaluiti intr-un nor de egoism. Nimeni si nimic nu va scoate din stare. Mare atentie sa nu va izolati prea tare de ceilalti. Trebuie sa faceti ceva ca sa va schimbe starea in care sunteti.

BALANTA 23.09-22.10: Supravegheati-va atent sanatatea, mai ales ca senzatia de oboseala permanenta nu este ceva normal. Lucrurile se misca parca prea incet pentru dumneavoastra. Totul se rezolva, insa va cam lipseste rabdarea. Ce-ar fi sa nu va mai faceti atatea griji? Nu-i asa ca vi se pare mai relaxant?

SCORPION 23.10-21.11: Cuprinsi de o usoara lene, ati tot amanat decizii importante. Iata ca acum a sosit vremea si trebuie sa rezolvati tot ce este intarziat. Si in cuplu exista mici tensiuni cauzate, bineinteles tot de indecizii. In weekend, o scurta calatorie va binedispune.

SAGETATOR 22.11-21.12: Un prieten bun se dovedeste a fi fatarnic si va marturiseste in fata care ii este interesul. Nu incercati sa va amagiti si sa va mintiti. Treceti peste asta si mergeti mai departe. S-ar putea sa mai intalniti genul acesta de persoane.

CAPRICORN 22.12-19.01: Incepeti saptamana cu un castig financiar de proportii si reusiti sa starniti si gelozia celor mai insensibili dintre amici. Oricum, parca nici timpul nu va mai ajunge sa faceti tot ce v-ati propus. Discretia va determina sa ii ignorati si sa va vedeti de treburi.

VARSATOR 20.01-18.02: Traiti clipe frumoase alaturi de partenerul de viata si va inconjurati doar de prietenii care va plac. Primiti parca mai multa atentie din partea lor si dumneavoastra va simtiti obligati sa le raspundeti cu aceeasi moneda. Organizati-va cheltuielile ca sa nu depasiti prea mult bugetul.

PESTI 19.02-20.03: Problemele legate de persoana iubita s-ar putea ameliora daca veti deveni mai concilianti si o veti lasa sa-si expuna si ea punctul de vedere. Nu mai luati decizii de unul singur crezand ca asa e mai bine. Consultati-va si cu ceilalti, mai ales cu familia. Sunt cei care va inteleg cel mai bine si va vor sprijini neconditionat.