BERBEC 21.03-20.04: Daca vreti sa iasa totul perfect, feriti-va de divergentele cu sefii, deoarece impactul va fi destul de puternic. In rest, nimic important deocamdata. Ca sa va inconjurati de amintiri, sunteti mult prea melancolici ca de obicei. Gestionati-va bine timpul si, mai ales, banii.

TAUR 21.04-21.05: Incertitudinea va macina si va gasiti greu motivatia pentru a merge mai departe. Mai bine profitati de originalitatea nativa si veti constientiza cat de multe eforturi ati depus in ultima vreme. In orice caz, pastrarea cumpatului este esentiala in discutii.

GEMENI 22.05-21.06: Vreti sa lucrati cu spor? Cel mai bine o faceti acasa. Planificarea riguroasa a proiectelor va va aduce numai satisfactii, iar daca aceeasi ordine o puneti in practica si la serviciu, va asigurati decolarea spre o promovare. In weekend primiti o veste buna si va veti impopotona considerabil.

RAC 22.06-21.07: In sfarsit, detineti controlul asupra situatiei de la serviciu. In ultima vreme ati fost destul de ocupati si asta v-a facut un pic cam greu de abordat. Noi cunostinte va salveaza dintr-un impas si veti semna contracte profitabile. La sfarsitul saptamanii puneti accent pe mai multa miscare. Ati devenit cam sedentari!

LEU 22.07-22.08: Va ocupati exclusiv de afaceri pentru a va asigura sarbatori linistite. Mare atentie la cumparaturi, uneori aveti tendinta de a exagera. Spre sfarsitul saptamanii partenerul de viata va aduce aminte de obligatiile de familie, dar si de cateva facturi neachitate.

FECIOARA 23.08-22.09: Mare atentie la economiile stranse pana acum. Nu riscati sa investiti in proiecte unde mizele sunt prea mari. Mai bine pastrati banii pentru sezonul sarbatorilor ce se apropie. Puteti sa cheltuiti rezerva mai repede decat banuiti. Profitati mai bine de atentia celor din jur.

BALANTA 23.09-22.10: Sanatatea celor dragi, care a constituit pana acum un motiv de ingrijorare, se amelioreaza simtitor si parca va mai linistiti. Se anunta o perioada stabila iar cresterea veniturilor este iminenta. Pregatiti-va si listele pentru cadouri. Iarna e mult mai frumoasa daca ai ceva sub brad.

SCORPION 23.10-21.11: Treaba merge ca pe roate si se pare ca in orice domeniu veti investi, roadele le culegeti abia peste ceva vreme. In discutiile cu prietenii nu va grabiti cu constatarile. Uneori sunteti mai duri decat este cazul. Priviti-va interlocutorii cu mai multa compasiune.

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza cateva zile bune si veti gasi mai multa intelegere la cei din jur si mai ales din partea familiei. Ati fost prinsi cu prea multe probleme si nu v-ati facut prea mult timp pentru cei de acasa. Grija finantelor se va diminua doar daca veti reduce cheltuielile.

CAPRICORN 22.12-19.01: Progresul lent si constant va asigura succesul mult asteptat. Ati depus eforturi considerabile si se vede deja. Oboseala se pare ca va cuminteste. Ambitionati-va si va veti atinge scopurile. Nici cu relatiile amoroase nu stati prea stralucit. Analizati-va si observati unde trebuie sa lucrati mai mult.

VARSATOR 20.01-18.02: Provocarile par sa nu va menajeze si nici cei dragi nu se lasa mai prejos. Pot fi critici si sa sustina pareri in contradictoriu, nefacandu-va chiar pe plac. Sortati-va problemele, organizati-va timpul liber mai bine si veti obtine roade bogate.

PESTI 19.02-20.03: Nu este o perioada prielnica demararii noilor proiecte. Mai amanati-le putin pana saptamana viitoare. Pentru oamenii de afaceri insa urmeaza zile benefice si daca se straduiesc sa adune mai multe informatii valoroase isi vor asigura o pozitie mai puternica.