BERBEC 21.03-20.04: Gasiti o modalitate de a face progrese, mai ales in domenii legate de medicina, mass-media, legislatie sau publicitate. Va indreptati spre un moment de glorie si va puneti in gand sa va reinventati. Tineti cont ca este o saptamana perfecta pentru cumparaturi si pentru reimprospatarea garderobei.

TAUR 21.04-21.05: Atat timp cat Soarele si Mercur sunt in semnul dumneavoastra, este bine. Puteti dobandi un loc mai bun de munca si faceti cat mai multe pentru sanatate. Sunteti dornici sa vorbiti cu cei cunoscuti, aveti chef de discutii si se pare ca familia va face o favoare. Acum intalniti o sansa care va ajuta sa va rezolvati problemele financiare.

GEMENI 22.05-21.06: In jurul dumneavoastra pluteste o incordare creata de atitudinea un pic ciudata de a privi problemele in fata. Trebuie sa recunoasteti ca, desi ati trecut prin destule dificultati de la inceputul anului pana acum, ati fost tentati sa renuntati prea usor la lupta. Actionati cu mai mult curaj si totul se rezolva.

RAC 22.06-21.07: Apropiatii vor dori sa fie in preajma dumneavoastra pentru ca sunteti de-a dreptul sclipitori. Lucrati din greu si uneori va simtiti coplesiti de prea multe sarcini. Nu ar fi rau sa cereti apropiatilor ajutorul. Asa veti depasi usor dificultatile.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile, Soarele se afla in partea de sus a diagramei. Atitudinea dumneavoastra se schimba si o sa faceti tot ce puteti pentru a va extinde familia. Destul de recent au avut loc niste schimbari. Ati renuntat la multe si nu e cazul sa mai faceti atatea compromisuri.

FECIOARA 23.08-22.09: Se impune o schimbare de peisaj, ceea ce inseamna ca orice oportunitate de a calatori este o alegere excelenta. Daca nu puteti calatori, probabil ca puteti invata ceva nou sau puteti sa va extindeti orizonturile. Trebuie sa va stabiliti o baza solida, astfel incat sa va pregatiti pentru succesele viitoare.

BALANTA 23.09-22.10: Viata are mereu provocari, probleme si nici pe dumneavoastra nu v-au ocolit pana acum. Bine ca aveti suficient noroc sa treceti cu bine peste toate. In ultima perioada au avut loc aceste schimbari la locul de munca si acasa. Suficiente ca sa va reinventati de fiecare data.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile aveti cu siguranta mai multa nevoie de somn decat de obicei. Trebuie sa va respectati nevoile organismului ca sa puteti functiona cat mai bine. Acum aveti ocazia de a face o schimbare brusca a locului de munca. Veti fi surprinsi cat de mult vi se va imbunatati viata.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum va concentrati doar asupra slujbei dumneavoastra. Sunteti ocupati si veti porni pe o cale noua, mai ales ca se simte nevoia unei schimbari. Va sunt de folos si interactiunile cu ceilalti. Folositi-va oportunitatile ce va ies in cale ca sa puteti realiza cat mai multe. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta saptamana astrele tin cu dumneavoastra si va scot in cale o sansa ce nu trebuie ratata. Va veti bucura de relatia cu cei mai mici membri ai familiei, va redecorati locuinta si veti face cateva schimbari in garderoba. Profitati de energia care va ajuta sa lucrati din greu.

VARSATOR 20.01-18.02: Casa, familia, viata privata si locul de serviciu va cer parca prea mult timp liber. Cu toate acestea, mai aveti suficienta energie sa mergeti cu copiii in parc si intr-o mica excursie. Aratati fabulos in aceste zile si trebuie sa profitati de momentele bune pentru relaxare.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti mult prea ocupati, mai ales din cauza schimbarilor constante care de fapt accelereaza ritmul zilelor. Nu puteti ignora conflictele si schimbarile majore in spatiul in care locuiti. Din fericire, aveti pe cine sa va sprijiniti si apropiatii va ajuta.