BERBEC 21.03-20.04: A venit momentul sa luati o hotarare transanta - fie in mediul profesional, fie in cel familial. Sunteti mai optimist decat oricand si aveti multe initiative profitabile, care va vor aduce numeroase avantaje in viitorul apropiat.

TAUR 21.04-21.05: Urmeaza una dintre cele mai norocoase perioade ale toamnei. Energia fizica si cea intelectuala este impulsionata si de "jocul" astrologic al astrelor. Profitati la maximum de zilele ce vor urma.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca in aceasta perioada va veti bucura de atentia unei persoane de sex opus din anturajul profesional. Cu un castig neasteptat veti reusi sa va achitati toate datoriile si chiar sa va indreptati ochii spre unele cadouri pe care le doreati de ceva vreme.

RAC 22.06-21.07: Principala preocupare a acestei saptamani este dragostea. Indiciile nu sunt tocmai imbucuratoare, semn ca s-ar putea raci relatiile cu persoana iubita. Poate ca, sub influenta Lunii, sunteti mai temperamental si mai orgolios decat de obicei. Cenzurati-va pornirile mai putin galante!

LEU 22.07-22.08: Se aglomereaza cateva disensiuni in mediul profesional iar consecintele negative nu vor intarzia sa apara. Poate ca ar trebui sa va mai domoliti orgoliile si sa dati dreptate si altora, daca e cazul. Important este sa nu le regretati mai tarziu.

FECIOARA 23.08-22.09: Zilele acestea va incumetati sa abordati cateva probleme spinoase la serviciu sau acasa. Opiniile dumneavoastra vor starni interesul celor din jur si acest lucru va va ajuta foarte mult pentru finalizarea unor proiecte personale.

BALANTA 23.09-22.10: Monotonia va cuprinde si va da o senzatie de plictiseala ingrozitoare. Sambata primiti o veste care va pune serios pe ganduri si va determina sa analizati mai atent unele proiecte de viitor. Mare atentie la un Varsator din cercul prietenilor!

SCORPION 23.10-21.11: Ritmul alert al vietii din primele zile ale saptamanii va va produce un stres care va obliga sa va relaxati mai mult pentru a va reveni. Din pacate, nici finantele nu sunt prielnice, ba chiar sunt posibile ghinioane in aceasta privinta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Starea in care va aflati acum sugereaza linistea dinaintea furtunii sau poate ca v-ati refugiat departe de lumea dezlantuita pentru a nu va mai gandi la tot ce va apasa. Se pare ca nimic nu va poate impresiona in starea actuala.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti cuprinsi de o stare de pesimism pentru scurta durata, cauzata de unele evenimente negative petrecute in anturaj. Stapaniti de nervozitate si nerabdare, parca va bantuie sentimente nu tocmai agreabile ce va determina sa renuntati la proiecte in viitorul apropiat.

VARSATOR 20.01-18.02: Totul va merge din plin. Chiar daca nu sunteti in concediu, buna dispozitie nu va va parasi in aceste zile. Farmecul dumneavoastra este ca o arma iar o aventura amoroasa nu este exclusa. Totul este sa va lasati dusi de val...

PESTI 19.02-20.03: Suprasolicitarile de la serviciu nu va gasesc deloc nepregatiti. Dimpotriva, sunteti intr-un maxim al resurselor intelectuale si psihice, de aici rezultand toate reusitele. Sunteti pusi in fata unor decizii importante. Nu va lasati influentati de anturaj si nici de membrii familiei.