BERBEC 21.03-20.04: Beneficiati de multa energie in aceasta saptamana si va trebui sa o canalizati pentru a va revigora sanatatea. Poate adoptati o alimentatie mai sanatoasa, poate incepeti o dieta sau doar va stabiliti un plan de lucru mai putin stresant. In weekend faceti o calatorie in interes de serviciu.

TAUR 21.04-21.05: Va bucurati in aceste zile de multe clipe frumoase. Arta, spectacolele muzicale, filmele, teatrul sau evenimentele sportive, iata doar cateva dintre lucrurile care va intereseaza cel mai mult. Primiti o veste buna de la propriul copil sau de la o ruda indepartata. Aveti motive de sarbatoare!

GEMENI 22.05-21.06: Familia si viata personala vor suferi o transformare radicala in bine. Aceasta consta intr-o imbunatatire certa a relatiilor, o sporire a averii prin achizitia unei noi case sau chiar prin nastere, casatorie sau adoptie. Oricum, indiferent de ce se intampla, va veti simti mult mai sigur pe viitorul dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Doriti sa experimentati o schimbare printr-o revizuire completa sau chiar o reorganizare a ceea ce va afecteaza in viata de zi cu zi. Acest lucru ar fi bine sa il aplicati si in relatiile cu rudele sau fratii. Cu siguranta planurile de viitor vor fi mai ambitioase iar acest lucru va face mai indarjiti.

LEU 22.07-22.08: Desi in ultima vreme ati castigat destui bani, ati cheltuit cu repeziciune absolut tot. Vine o vreme cand chibzuinta ar trebui sa va preocupe mai mult. Feriti-va de investitii mari, al caror profit nu este pe masura si nu va mai risipiti absolut toti banii. Zilele acestea sunt prielnice castigurilor!

FECIOARA 23.08-22.09: Va simtiti puternici si aveti suficienta energie sa demarati cateva dintre proiectele de viitor. Veti aborda diferit anumite probleme si situatia va reveni la normal. Mare atentie insa cum impartiti in jur criticile. Puteti deranja foarte usor pe cineva.

BALANTA 23.09-22.10: Evenimentele prin care sunteti fortati sa treceti va fac mult mai sensibili la schimbarile care le aduc in propria viata. Prin urmare, sunteti fortati sa realizati ca tot ce este de valoare va face sa deveniti mult mai intelegatori cu ceilalti si sa va intariti relatiile cu prietenii.

SCORPION 23.10-21.11: Zilele acestea va veti intalni sau va veti da seama ca langa dumneavoastra sta unul dintre cei mai buni prieteni. Capatati mai multa incredere si poate acest lucru se observa si prin faptul ca incepeti sa destainuiti cate ceva din viata personala. Se intampla rar!

SAGETATOR 22.11-21.12: Starniti un pic de invidie in randul colegilor de serviciu si asta datorita realizarilor din ultima perioada. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu va ganditi cat de bine v-ar sta cu o medalie in piept, ci cum sa procedati ca sa va mentineti acest nivel. E greu dar nu imposibil!

CAPRICORN 22.12-19.01: Ati putea sa dati drumul vechilor idei pentru a le elibera pe cele noi. Un lucru este sigur: punctele de vedere asupra vietii se schimba! Va ganditi chiar la o calatorie cu scop educativ, unde sa intalniti oameni noi de la care sa mai invatati ceva. Urmati-va visul!

VARSATOR 20.01-18.02: Intrati intr-un nou parteneriat de pe urma caruia aveti numai de castigat. Negocierile dureaza de mult timp si va hotarati rapid in directia in care vreti sa porniti. Nu este exclus nici sa va schimbati cateva idei despre ceea ce inseamna partenerul de afaceri. Nu va grabiti sa judecati oamenii.

PESTI 19.02-20.03: Parcurgeti o perioada de mari transformari pentru dumneavoastra, mai ales in ceea ce priveste partenerul de viata, dar si colegii de la serviciu. Mult mai probabil, veti da drumul ideilor care va promoveaza in fata celorlalti prieteni.