BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va veti bucura din plin de viata de familie. Petreceti mai mult timp alaturi de ei si asta va incarca bateriile pentru ce urmeaza. Va implicati si in cateva fapte nobile. Daca doriti sa faceti cateva investitii intelepte si profitabile, consultati-va cu specialisti in domeniu.

TAUR 21.04-21.05: Copiii dumneavoastra va mai precizeaza o data ca o duc bine in viata si progreseaza vizibil. Nu era chiar necesar sa va linisteasca. Vedeti si singuri care este situatia dar sunteti, ca de obicei, mult prea suspiciosi. Acum este momentul prielnic meditatiei si stimularii fortelor interioare.

GEMENI 22.05-21.06: In ultima vreme simtiti ca aveti prea mult de lucru si va ramane prea putin timp pentru dumneavoastra si familie. Timpul liber este mult prea pretios ca sa-l irositi. Mai bine, alaturi de cei de-acasa intocmiti o ordine a lucrurilor si veti vedea ca daca va impartiti sarcinile va ramane suficienta vreme pentru distractii.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o perioada relaxata. Fericirea si armonia vor domni peste toate si se pare ca se asaza si relatia cu persoana iubita. Este un moment prielnic pentru a va dezvolta aptitudinile practice. Pentru cei care isi cauta un loc de munca, acum trebuie sa actioneze cu multa sarguinta.

LEU 22.07-22.08: Trebuie sa depuneti toate eforturile pentru a va face munca o placere. Nu va mai ganditi tot timpul la vacante! Este necesar sa mai si muncim... Cei din jur par sa va altereze temperamentul si nu sunteti prea responsabili de ce va urma. Calmati-va si nu reactionati prea dur.

FECIOARA 23.08-22.09: Partenerul dumneavoastra de viata poate sa va sugereze o schimbare de statut social. Daca nu sunteti casatoriti, iata ca a sosit vremea sa actionati in acest sens. Daca da, atunci fiti atenti la relatie. Tratati totul cu mai multa seriozitate si actionati cu intelepciune.

BALANTA 23.09-22.10: Pentru dumneavoastra orice decizie este dificil de luat in aceste zile. Poa¬te o sa apara o schimbare in plan profesional sau in plan familial. Indiferent de situatie nu mai priviti totul ca pe un puzzle dificil. Sprijiniti-va pe ajutorul celor dragi si totul este mai usor.

SCORPION 23.10-21.11: Sanatatea celor din familie va poate consuma multa energie si bani. Gandurile pot fi eclipsate de emotii si s-ar putea sa se instaleze un anumit disconfort. Se pare ca si resursele s-au cam limitat. Incercati sa treceti peste toate facand uz de cumpatare si calm. Emotiile nu intotdeauna va priesc.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta puneti mare accent pe orientare si se pare ca planurile prind contur. Va faceti multe griji in privinta unor taxe neachitate dar ar fi bine sa va chibzuiti si pofta de calatorii. Toate eforturile pe care le-ati facut in ultimul timp va vor duce spre rezultate placute.

CAPRICORN 22.12-19.01: Obiectivele si ambitiile dumneavoastra sunt stimulate de ultimele rezultate. Ati stabilit un anumit clasament si nu trebuie sa modificati nimic din ce v-ati propus pana acum. Acordati mai multa grija sanatatii. Evitati sentimentele prea puternice si tulburarile emotionale.

VARSATOR 20.01-18.02: La serviciu sunteti de neinvins si capabili sa va luati la tranta chiar si cu cei mai buni in domeniu. Dovediti calitati care pana acum nu le-ati etalat si pentru asta veti fi apreciati de superiori. Mare atentie la neintelegerile cu membrii familiei deoarece pot genera disensiuni aprinse.

PESTI 19.02-20.03: Preocuparile zilnice va sunt umbrite de intarzieri si tensiuni ivite ca din senin. Sunteti obligati sa luati decizii care necesita grija si mare prudenta. Ar fi de dorit sa cereti ajutorul membrilor familiei, singurii capabili sa va ajute cu adevarat.