BERBEC 21.03-20.04: Pastrati documentele confidentiale cat mai bine ascunse pentru ca un prieten indiscret va poate aduce multe neintelegeri atunci cand isi baga nasul acolo unde nu trebuie. In weekend aveti grija de problemele de sanatate ce se pot agrava daca le neglijati.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti tentati sa faceti cateva promisiuni ce nu le puteti onora. Ganditi-va bine inainte de a lua un angajament. Abia joi puteti respira usurati dupa spulberarea grijilor acumulate. Sambata aveti un mic incident cu un membru al familiei. Nu lasati temperamentul impulsiv al acestuia sa va strice weekendul.

GEMENI 22.05-21.06: Simtiti nevoia sa stati cateva zile izolati si din acest motiv deveniti nesociabili. In locuinta planificati de ceva vreme sa faceti achizitii importante dar trebuie sa fiti atenti pentru ca va pot depasi cu mult bugetul. La locul de munca aveti prea multe pe cap si nu acordati prioritate proiectelor principale.

RAC 22.06-21.07: Relatia cu partenerul de viata va solicita mai multa atentie decat sunteti obisnuiti sa-i acordati. Persoana iubita este mult mai exigenta si dornica de a va revitaliza stilul de viata. Aceleasi obiceiuri vechi pot deveni plictisitoare pentru cei din jur. Nu lasati sa intervina monotonia in cuplu! Este mai bine pentru amandoi.

LEU 22.07-22.08: Traversati o perioada cand sunteti cuprinsi de nestatornicie. Ba vi se pare ca ceilalti sunt prea lenesi, ba credeti ca toti va solicita ajutorul prea mult. Atentie la cei din jur, ca si rabdarea lor are o limita! Incercati sa fiti mai flexibili atunci cand interactionati cu ceilalti.

FECIOARA 23.08-22.09: Inca de la inceputul saptamanii va confruntati cu o situatie ce pentru dumneavoastra vi se pare a fi o mare provocare. Nu va fie frica sa cereti ajutorul persoanei iubite sau celui mai bun prieten. Este normal sa va mai sprijiniti pe altii din cand in cand! In weekend uitati de griji si mai distrati-va.

BALANTA 23.09-22.10: Situatia financiara poate suferi schimbari in bine dar nu trebuie sa cheltuiti toti banii in plus dintr-odata. Profitati de diplomatia cu care sunteti inzestrati pentru ca veti primi o propunere de afaceri ce s-ar parea ca este foarte profitabila. In weekend, daca sunteti singuri, veti putea intalni sufletul pereche.

SCORPION 23.10-21.11: Determinati de dorinta de a va atinge scopurile, sunteti invaluiti de o stralucire aparte. Un eveniment neasteptat va schimba ordinea de zi insa trebuie sa incercati sa tineti ritmul cu ceilalti daca vreti intr-adevar sa reusiti. Un prieten apropiat va ajuta sa deslusiti mai bine o problema sentimentala.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cuprinsi de un optimism debordant, sunteti in masura sa faceti fata cu succes problemelor ce se ivesc atat de des in ultima perioada. Raspanditi voie buna oriunde mergeti si asta face ca toti prietenii si colegii de serviciu sa va simpatizeze si mai mult. Ar fi intelept sa va faceti mai mult timp pentru cei pe care ii iubiti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este timpul propice sa va improspatati imaginea. Ganditi-va la cumparaturi pentru o noua garderoba, la o tunsoare sic sau orice altceva va face sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra. Sunteti alimentati de un izvor de energie pozitiva si va faceti mai multe planuri pentru viitor, bineinteles alaturi de persoana draga.

VARSATOR 20.01-18.02: Puneti pe primul plan propriile nevoi si in ochii celor de-acasa pareti mult prea egoisti. Realitatea este alta si nu va trebuie decat putin mai multa rabdare pentru a le demonstra contrariul. In weekend petreceti alaturi de cei mai buni prieteni si va simtiti minunat.

PESTI 19.02-20.03: Zilele ce vor urma sunt propice activitatilor artistice legate de muzica, pictura sau dans. Puteti intalni un mentor ce va va calauzi multa vreme de acum inainte. La sfarsit de saptamana va simtiti un pic obositi si va veti opri o clipa sa admirati natura si sa va relaxati.