BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile puteti sa va faceti o reevaluare a sistemului propriu de valori. Doar asa veti putea schimba in bine situatia actuala. Va puteti cauta cateva oportunitati pentru a va restabili financiar. Trebuie sa actionati si sa nu va lasati pagubasi.

TAUR 21.04-21.05: Va simtiti bine in aceste zile si va hotarati sa faceti primul pas intr-o relatie de dragoste. Probabil va trebuie mai mult curaj si sa analizati bine totul. Este necesar sa incepeti sa va implicati mai mult in viata de familie. V-ati cam plictisit de rutina.

GEMENI 22.05-21.06: Incepeti sa simtiti nevoia evadarii din propria locuinta, mai ales ca va ajuta si o buna dispozitie de invidiat. Va grabiti sa va rezolvati problemele urgente si apoi sa plecati intr-o binemeritata excursie. In weekend, primiti o veste buna in legatura cu o frumoasa suma de bani.

RAC 22.06-21.07: Cautati sa restabiliti armonia in familie, deoarece in ultima vreme ati fost mult prea ocupati cu tot felul de proiecte care v-au indepartat de casa. Situatia financiara se va imbunatati abia peste ceva vreme, cand veti finaliza un proiect important.

LEU 22.07-22.08: Este vremea sa va ocupati de starea sanatatii dumneavoastra, mai ales ca in ultimul timp ati neglijat-o. Evitati sa consumati alimente in exces. Adoptati o noua dieta mai echilibrata si veti vedea in curand rezultate pozitive. Va ajuta si ambitia de otel, asa ca nu ramane decat sa va uram succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Va simtiti in forma, desi aveti senzatia ca ceva va scapa din maini. Poate nu ar trebui sa incercati sa controlati totul. Va puteti baza pe ajutorul celor de acasa. Trebuie doar sa va stapaniti sa nu ii influentati. Lasati-i sa-si spuna punctul de vedere.

BALANTA 23.09-22.10: Persoana iubita va va ajuta sa luati o decizie importanta. Poate ar fi bine sa cantariti totul inainte sa va hotarati si, evident, sa tineti seama si de opinia celui de langa dumneavoastra. Daca veti uza de farmecul personal, atunci intr-adevar, dati lovitura.

SCORPION 23.10-21.11: Saptamana aceasta va lipseste vointa de a merge mai departe, contrar naturii dumneavoastra. Sunteti multumiti de situatia actuala si va plafonati fara a mai intreprinde ceva nou. Parca nu e bine nici asa. Actionati putin in acest sens ca sa nu va lasati prada trandaviei.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti plini de energie si veti termina unele proiecte importante. Mare atentie, deoarece vi se poate reprosa ca sunteti mult prea exagerati cu buna dispozitie. Poate ca au dreptate, poate nu. Incercati sa ramaneti asa, fara a face unele remarci deplasate, care pot deranja.

CAPRICORN 22.12-19.01: Puneti la punct ultimele detalii in legatura cu rezolvarea unor probleme importante legate de rude apropiate. Profitati de linistea care se asterne dupa aceea si relaxati-va alaturi de cei dragi. Simt si eie nevoia sa le acordati mai multa atentie.

VARSATOR 20.01-18.02: Actionati singuri si nu este chiar solutia cea mai buna. Ar trebui sa tineti cont si de cei din jur. Cu siguranta puteti descoperi o alta cale, poate mult mai buna decat cea pe care ati pornit acum. Daca ati avea un plan mai bun, sigur procedati conform lui.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca sunteti singurii care va faceti griji in ceea ce priveste propria persoana. Si aveti dreptate, insa nu trebuie sa exagerati. Exista sigur macar o persoana care isi face griji pentru dumneavoastra. Nu e o solutie sa nu impartasiti cu nimeni parerile.