BERBEC 21.03-20.04: Va preocupa activitatile legate mai ales de hobby-ul dumneavoastra, de distractii sau de relaxare insa trebuie sa fiti atenti la cheltuieli pentru ca preocuparile preferate pot fi destul de costisitoare. In weekend persoana draga va face o invitatie de care o sa va bucurati in tihna.

TAUR 21.04-21.05: In ultima vreme va preocupa sanatatea unei persoane dragi cu toate ca va ingrijorati fara nici un motiv serios. Planurile facute pentru acasa se vor concretiza abia in a doua jumatate a saptamanii si asta va va multumi. Atentie la cateva sarcini minore primite la locul de munca deoarece superficialitatea va poate aduce necazuri.

GEMENI 22.05-21.06: Comunicarea este punctul forte al acestei saptamani. Sunteti mult prea preocupati sa vorbiti despre dumneavoastra decat sa-i ascultati pe cei din jur. Tineti cont si de ceilalti. Puteti asculta mai mult decat sa va vaicariti.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o saptamana placuta pentru multi dintre acesti nativi. Va veti ocupa doar de ce aveti chef, lasand deoparte activitatile ce vi se par plictisitoare. In a doua jumatate a saptamanii ganditi-va cum puteti sa stabiliti o intalnire cu cineva influent, care va va salva cand nici nu va asteptati.

LEU 22.07-22.08: Preocuparile legate de casa, familie si de persoana iubita va domina gandurile. Aveti proiecte serioase in ceea ce priveste renovarea locuintei si imbunatatirea stilului de viata. Calculati bine bugetul existent si orientati-va spre o refinantare daca nu va ajunge.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti confuzi si nu prea stiti pentru ce sa optati. Va zbateti intre dragoste si ura, indecizia venind pentru ca priviti lucrurile cu prea multa superficialitate. Invatati sa judecati situatiile cu multa atentie si veti evita o ruptura care acum pare iminenta.

BALANTA 23.09-22.10: Dominati de o stare de spirit destul de buna va ganditi sa le faceti o surpriza celor de acasa achizitionand ceva de care aveti mare nevoie. Colegii de la locul de munca se arata dornici sa va ajute in greutatile intampinate.

SCORPION 23.10-21.11: Constatati cu stupoare ca nu puteti castiga cu usurinta respectul fata de cei pe care ii credeti usor de impresionat. Daca doriti sa faceti investitii de amploare trebuie sa analizati situatia cu mare atentie. Nici in relatia cu persoana iubita nu este bine sa va implicati prea tare pentru ca probabil nu veti primi decontarea sentimentelor la cota dorita.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va dedicati intru totul preocuparilor legate de membrii familiei si de camin. In prima jumatate a saptamanii ar trebui sa realizati cam tot ce v-ati propus impreuna cu cei de acasa pentru aceasta perioada. Va merge totul bine si incheiati weekendul foarte multumiti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu incercati sa le spuneti altora cum trebuie sa duca la bun sfarsit sarcinile de serviciu. Riscati sa va treziti cu multe antipatii si diplomatia cu care sunteti nativ inzestrati nu-si mai are rostul. Mai bine canalizati-va energia pozitiva pe proiectele ce vreti sa le duceti la bun sfarsit.

VARSATOR 20.01-18.02: Este posibil sa stabiliti cat de curand o intalnire cu cineva care va preocupa de-o vreme. Nu vreti sa aveti reputatia de a fi indecisi si superficiali iar din aceasta cauza incercati sa-i ajutati pe toti din jur. Daca sunteti implicati intr-o relatie bazati-va pe partener pentru a obtine sfaturi cat mai potrivite.

PESTI 19.02-20.03: Relatia romantica evolueaza in bine iar persoana iubita va declara ca tine la dumneavoastra din ce in ce mai mult. Fiti atenti insa ca un progres evident poate fi compromis cu o singura vorba nelalocul ei. Precautia trebuie sa fie cuvantul care sa va insoteasca pentru ca defectele vi le cunoasteti si singuri.