BERBEC 21.03-20.04: Sunteti intr-o forma creativa de zile mari si veti descoperi o multime de sanse pentru a va exprima aptitudinile artistice. Dragostea va da si ea tarcoale si o poveste romantica se iveste pe neasteptate. Nu va mai ascundeti si dati frau liber sentimentelor.

TAUR 21.04-21.05: Chiar daca nu va vine sa credeti, cat de curand veti da un tun financiar. Fie ca vindeti o proprietate sau semnati un contract consistent, trebuie sa exploatati la maxim sansele ivite. Viata de familie este si ea imbunatatita iar copiii primesc mult mai multa atentie.

GEMENI 22.05-21.06: Atitudinea generoasa pe care o aveti cu cei din jur ii determina sa vi se raspunda cu aceeasi moneda. Va faceti noi planuri de viitor din ce in ce mai curajoase. Abilitatile comunicative va vor facilita absolvirea unor cursuri de specializare cu usurinta. Profitati din plin de oportunitati.

RAC 22.06-21.07: Acum puneti mare accent pe stimularea castigurilor. Simtiti nevoia unei revigorari financiare pentru a va imbunatati imaginea, fie ca e vorba despre look, garderoba sau vreti sa incepeti o noua dieta, parca totul va indeamna sa schimbati ceva. Continuati-va visele si puneti accent doar pe ce este valoros pentru dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: Ultima data cand ati intampinat o asemenea sansa ati realizat multe. Multi dintre nativii acestei zodii nu-si dau seama ca oportunitatile nu vin in fiecare zi. Norocul se apropie de dumneavoastra in mai multe feluri. Puteti intalni persoana potrivita, puteti sa va angajati daca sunteti in cautarea unui loc de munca sau incercati-va sansele la jocurile de noroc.

FECIOARA 23.08-22.09: Aspectele religioase ale vietii va atrag in aceste zile. Meditati mai mult si parca va invaluie o liniste sufleteasca binevenita. Va ocupati mai mult si de casa si, mai ales, de cei mai mici membri ai familiei. Aveti si rabdarea necesara asa ca nu ezitati.

BALANTA 23.09-22.10: Va fac placere discutiile cu apropiatii, mai ales daca va impartasesc sperantele si visele. Primiti o gramada de sfaturi bune si va vin cateva idei ce vor fi apreciate de interlocutori. Daca le si puneti in practica, totul decurge perfect. Atentie insa la discutiile cu un nativ Capricorn!

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile puneti mare accent pe reputatia dumneavoastra printre colegii de la serviciu. Acest lucru ar putea fi urmare a unei promovari, a unui premiu sau o confirmare a talentelor si eforturilor depuse pentru finalizarea unui proiect important. Cu alte cuvinte, sunteti marele castigator!

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti tentati sa va lasati dusi de val si va ganditi sa va luati deja o scurta vacanta. Poate doar se prefigureaza planul unei calatorii mai indepartate. Explorati toate posibilitatile pentru a va indeplini visul. In familie se iveste o mica cearta care se sfarseste la fel de repede precum a aparut.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va bucurati de o petrecere surpriza unde cadourile va vor incanta. La orizont apare si o noua relatie cu cineva care este dintr-o tara straina si mai in varsta decat dumneavoastra. Oricum, va impacati bine cu cei din jur si nimeni nu va mai sacaie cu tachinari obraznice.

VARSATOR 20.01-18.02: Atunci cand aveti mai multa nevoie parca toti se fac ca uita de dumneavoastra. Cerneti un pic lista cu prieteni si veti descoperi ca este cineva care va ajuta tocmai la nevoie. Nimic nu va opreste sa va faceti si alte cunostinte. Totul este sa fiti mai sociabili.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta aveti un motiv serios de satisfactie. La locul de munca veti avea o mare multumire atunci cand veti primi laude pentru perseverenta cu care v-ati indeplinit sarcinile. Cei de acasa va apreciaza mai mult si mai ales atentia pe care le-o acordati. Ar trebui sa faceti asta mai des!