BERBEC 21.03-20.04: Aveti un surplus de energie pe care o veti folosi pentru distractii sau o scurta vacanta. Cu toate acestea, veti realiza multe, mai ales ca sunteti dornici sa va extindeti orizonturile. Vreti sa invatati lucruri noi, pe care lumea din jur le apreciaza.

TAUR 21.04-21.05: Doriti sa va regasiti nevoile sufletului si nu sunteti multumiti doar cu explicatii superficiale. Vreti sa va traiti cu adevarat viata si pentru multi dintre dumneavoastra, acum este un moment de bilant. In weekend va faceti planuri ca sa iesiti in oras si sa petreceti.

GEMENI 22.05-21.06: Va simtiti mai obositi ca de obicei si aveti nevoie de mai mult somn. Acceptati aceasta nevoie pentru ca altfel veti deveni morocanosi. Va doriti si o schimbare de decor, asa ca veti petrece mult timp pe afara, la cumparaturi sau faceti o scurta excursie.

RAC 22.06-21.07: Aveti atatea de facut... Magazinele trebuie vizitate, banii trebuie cheltuiti. Va pregatiti sufleteste si porniti la colindat. Nu iertati nimic. Relatiile cu prietenii sunt bune si va puneti in situatia de a petrece cam mult timp alaturi de ei. Cine va observa lipsa? Bineinteles ca familia.

LEU 22.07-22.08: Marte se afla inca vizavi de semnul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca relatiile cu partenerii si prietenii sunt destul de iritante. Dar, de ce sa va stricati cheful de distractie? Cumparati-va ceva nou de imbracat, faceti cadouri celor dragi si fiti mai rabdatori cu cei apropiati. La urma urmei viata e scurta si merita traita!

FECIOARA 23.08-22.09: Va faceti planuri pentru a va spori veniturile, mai ales ca in urmatorul an veti avea oportunitati minunate. Planeta Venus este cea care va face sa va doriti sa petreceti, sa explorati si sa va bucurati de tot felul de evenimente sociale. Fara indoiala, va concentrati mai ales pe familie si pe casa.

BALANTA 23.09-22.10: Ocupatia dumneavoastra se muta in aceste zile catre planificarea sarbatorilor, vizite, distractii alaturi de prieteni si liste cu tot felul de cumparaturi. Cumparati-va si ceva interesant de purtat, deoarece simtiti nevoia sa aratati bine. Oricum sunteti atat de ocupati, precum un tantar pe o plaja cu nuditsti.

SCORPION 23.10-21.11: Ceva va distrage atentia, urmatoarele zile fiind prielnice pentru cei care predau, scriu sau vand pe piata. Cuvintele dumneavoastra sunt ca aurul de pretioase. Folositi-le insa cu chibzuinta si nu va grabiti sa trageti concluzii. In weekend se iveste o oportunitate de a va mari veniturile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Planeta Venus este cea care va favorizeaza sporirea veniturilor si va atrage influenta unor oameni importanti. Va bucurati de rezultate in cel mai scurt timp si va veti rasfata pe dumneavoastra si cei dragi cu cadouri si tot felul de surprize.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este momentul sa va reinnoiti garderoba, deoarece atunci cand vreti sa va imbracati pentru o anumita ocazie, trebuie sa aratati uimitor. Planeta Marte va asigura ca veti lucra din greu pentru a castiga niste bani in plus, mai ales ca sa va puteti rasfata.

VARSATOR 20.01-18.02: Placerea de a fi alaturi de prieteni nu poate fi umbrita de niste mofturi de moment. Starea usor irascibila trece, insa daca aruncati cuvinte grele, acestea nu prea dispar asa repede. Mare atentie la remarcile acide. Incercati sa nu fiti foarte mofturosi si tafnosi.

PESTI 19.02-20.03: Soarele se afla intr-o pozitionare prielnica si va actiona precum un reflector. Acest lucru inseamna ca si lumea din jur va admira si veti beneficia de simpatia si aprecierea unor oameni importanti. Norocul va iese in cale si nu trebuie decat sa-l intampinati cum se cuvine. Succes!