BERBEC 21.03-20.04: Veti fi exact la locul potrivit, gata pentru a deschide o noua usa spre un la fel de nou domeniu. Poate este vorba de o noua slujba, un nou hobby sau o promovare. Sunteti plictisiti de rutina si o schimbare v-ar mai usura din nelinistea ce va caracterizeaza.

TAUR 21.04-21.05: Problemele de relatie ivite in ultima vreme pot fi rezolvate doar daca aveti o discutie serioasa cu persoana iubita. Nu trebuie sa va inspaimantati sa o luati pe alta cale care vi se potriveste cel mai bine. La serviciu sefii sunt multumiti iar o recompensare nu intarzie sa apara. O meritati din plin.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti grija ce va doriti pentru ca astrele va pot inlesni cererea. Daca inca sunteti singur, cineva special poate intra in viata dumneavoastra iar daca aveti deja partener, acesta va copleseste cu atata afectiune! In weekend doar cei mai buni prieteni va pot scoate din visarea ce va cuprinde.

RAC 22.06-21.07: Energia pozitiva ce va inconjoara ar putea constitui sansa pe care o vanati de-atata vreme. La serviciu, un coleg care nu este prea binevoitor va va pune nervii la incercare. Straduiti-va sa va mentineti calmul cand interactionati cu ceilalti. Nu toti va trateaza la fel!

LEU 22.07-22.08: Nu credeti chiar tot ce vi se spune pentru ca pot ajunge la urechile dumneavoastra informatii nu tocmai corecte. In weekend un prieten va cere ajutorul si nu veti intarzia sa-l sprijiniti. Aveti grija si de propriile nevoi. Este bine sa va rasfatati cat de des puteti.

FECIOARA 23.08-22.09: Un eveniment neasteptat va deraiaza ordinea de zi. Problemele familiei vor veni in prima linie. Va puteti decide sa faceti cateva schimbari in locuinta sau sa socializati cu mai multi prieteni ca de obicei. Esential este ca o persoana influenta va ajuta sa atingeti un obiectiv in cariera.

BALANTA 23.09-22.10: Inca de luni, un asociat incearca sa va lamureasca sa incheiati un acord financiar. Inaintea hotararii nu ar fi rau sa cititi cu atentie actele. Lamuriti-va si abia apoi decideti! In weekend suferiti o schimbare de energie, insa inima si mintea vor ramane sincronizate.

SCORPION 23.10-21.11: Agitatia din ultima vreme va face mai irascibili ca de obicei. Atunci cand simturile va avertizeaza este bine sa tineti seama de ele, mai ales ca veti face cunostinta cu o persoana noua. Nu uitati ca la un moment dat trebuie sa mergeti doar pe un drum!

SAGETATOR 22.11-21.12: O sansa apare in calea dumneavoastra si este bine sa nu o scapati. Perspectiva reusitei planului este garantata daca profitati din plin. La serviciu un coleg negativist poate sa va critice comportamentul. Evitati oamenii cu energie negativa.

CAPRICORN 22.12-19.01: Revizuiti-va obiectivele pare sa fie sloganul acestei saptamani. Ati evoluat in ultima vreme si astfel au crescut si ambitiile. Emotiile vor atinge apogeul in weekend. Ce-ar fi sa invatati sa dansati tangou daca tot vreti sa faceti ceva nou.

VARSATOR 20.01-18.02: Diplomatia este cheia pentru a obtine ceea ce vreti de la altii. Daca ezitati sa luati masurile la timp, mai tarziu veti regreta. Si pesimismul trebuie alungat din mentalitatea dumneavoastra. Uitati-va pe cer nu doar sa cautati norii cei mai intunecati!

PESTI 19.02-20.03: Un proiect necesita un efort suplimentar si veti fi obligat sa luati o decizie dificila ca sa-l realizati. Poate cereti ajutorul celui mai bun prieten pentru a va orienta mai bine. In weekend este bine sa alegeti si distractia pentru mai multa destindere. Nu va mai puneti atatea bariere!