BERBEC 21.03-20.04: Intalnirile din aceasta saptamana se desfasoara sub auspiciul diplomatiei. Acest lucru va atenua orice urma de neintelegere intre dumneavoastra si cei cu care veniti in contact. Mare atentie la o discutie mai aprinsa cu un nativ din zodia Sagetator.

TAUR 21.04-21.05: Marte se afla alaturi de semnul dumneavoastra pentru urmatoarea perioada. Acest lucru poate determina acumularea unei tensiuni greu de suportat, mai ales referitor la partenerii sau prietenii apropiati. Asigurati-va doar ca merita sa luptati pentru propria cauza.

GEMENI 22.05-21.06: Stiti cum va percep cei din jur? Fermecatori si adorabil de imposibili! Treceti prin stari amestecate, care nu fac decat sa fiti un pic cam greu de suportat. Acesta este insa un moment prielnic pentru a aplana neintelegerile. Aveti grija cum vorbiti si straduiti-va sa va faceti auziti fara a ridica tonul.

RAC 22.06-21.07: Pentru nativii acestei zodii avem o recomandare: distrati-va cat mai mult. Nu ar fi rau sa va luati o scurta vacanta si sa profitati de vara pentru a va odihni. Ca o contradictie, cineva apropiat va va aduce cu picioarele pe pamant. Aveti de indeplinit niste sarcini de serviciu, care nu se pot amana! Spor la lucru.

LEU 22.07-22.08: In urmatoarea perioada preocuparile dumneavoastra sunt legate de casa. Cauza poate fi un oaspete ce soseste in vizita, lucrari de renovare sau chiar schimbarea resedintei. Bineinteles, acest haos care va inconjoara va fi o oportunitate grozava pentru a va incerca... rabdarea. Oricum, sunteti mult mai sociabili ca de obicei.

FECIOARA 23.08-22.09: Primiti o veste buna. Aveti un chef teribil de discutii si nimeni nu va opreste sa va expuneti parerile. Energia pozitiva de care dispuneti este mai mult decat necesara si va ajuta sa comunicati mai usor. Se pregateste sa va taie calea o idila amoroasa cu o persoana mai in varsta, mai bogata sau mai stabila ca dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Lucrati mult mai greu ca de obicei deoarece va sta gandul la concediu. Castigurile suplimentare nu va mai preocupa ca pana acum si ar trebui sa nu plasati in plan secund grijile financiare. Vacanta se termina repede si va asteapta acasa un teanc impresionant de facturi si de proiecte abandonate.

SCORPION 23.10-21.11: V-ati hotarat sa aratati lumii de ce sunteti in stare. Este si motivul pentru care sunteti pregatiti sa lucrati din greu. Va ajuta foarte mult si energia pe care ati conservat-o. Spre sfarsitul saptamanii primiti cadou un obiect ce vi-l doreati de multa vreme.

SAGETATOR 22.11-21.12: Relatiile cu cei din jur sunt mult mai placute acum. Vinovata” pentru aceasta este doar Venus. Practic, lucrurile va merg mult mai bine si va exprimati afectiunea pentru persoana iubita mult mai usor. In cazul in care va simtiti frustrati si doriti sa va confruntati cu cineva, mai bine nu o faceti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Locul de munca este principala dumneavoastra preocupare. Sunteti laudati pentru rezultatele obtinute si primiti chiar o marire de salariu. Si relatiile cu colegii se vor imbunatati. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra. Feriti-va de excesul de dulciuri.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta saptamana preferati sa fiti propriul sef si din acest motiv s-ar putea sa apara cateva mici conflicte cu colegii. Se vor simti amenintati de vointa dumneavoastra insa este nevoie doar sa le amintiti ca nu trebuie sa-si faca probleme.

PESTI 19.02-20.03: Va este dor sa va retrageti in propria carapace si sa meditati? Cheful pe care il aveti este taiat de Marte, care va invita sa calatoriti, sa explorati zone noi, sa descoperiti oameni si locuri noi. Si totusi, se amesteca putin Venus si va spune sa va duceti acasa. Dumneavoastra alegeti incotro porniti!

sursa: revistamagazin.ro