BERBEC 21.03-20.04: Perseverenta cu care v-ati sustinut punctul de vedere solicitat va este rasplatita. Capatati mai multa incredere in dumneavoastra si in ochii prietenilor. Parca si cei de acasa va privesc cu incredere. Spre sfarsitul saptamanii primiti o veste mai putin buna, care va va umbri zambetul.

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca aveti nevoie de o perioada de relaxare si de mai multi prieteni. Sunteti mai seducator ca oricand si aveti initiative excelente atat in dragoste, cat si-n domeniul profesional. Un Varsator sau un Peste a cazut in gratiile dumneavoastra, insa povestea infiripata nu pare sa aiba deznodamantul pe care il doriti.

GEMENI 22.05-21.06: In primele zile ale saptamanii va pandeste un ghinion financiar, datorat in mare parte neglijentei dumneavoastra. Suprasolicitarile din ultimul timp v-au provocat o stare de nervozitate dusa la extreme. Doar o veste buna sosita din sanul familiei va va insenina risipind gandurile.

RAC 22.06-21.07: Intrati intr-o situatie delicata, care va impune luarea unei decizii importante. Insa totul se termina cu bine. Ar fi cazul sa evitati orgoliile si sa apelati la ajutorul celor apropiati. Se pare ca aveti tendinta de a cheltui fara discernamant si asta nu duce la nimic bun.

LEU 22.07-22.08: Simtiti nevoia sa va luati revansa asupra unei persoane care merita o lectie din partea dumneavoastra si poate ar fi mai bine sa incheiati un armistitiu. Dragostea insa este pe primul plan si restul lumii parca nici nu mai exista.

FECIOARA 23.08-22.09: Desi parcurgeti o saptamana monotona, se pare ca unele accese temperamentale va vor da tarcoale, bineinteles in imprejurari care n-ar necesita deloc astfel de iesiri. Weekendul va aduce insa o bucurie deosebita, cand veti reintalni o persoana foarte draga si scumpa la vedere.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca trebuie sa faceti apel la talentul dumneavoastra de mediator intr-un conflict ivit la serviciu. Din pacate, interventia va lasa un gust amar. Fiti prudenti deoarece starea sanatatii dumneavoastra trece printr-o incercare nu prea grava, dar deloc de neglijat si ar trebui sa fiti foarte atenti in aceasta perioada plina de surprize mai putin placute.

SCORPION 23.10-21.11: Un ghinion finanaciar va irita mult si parca vreti sa va certati cu toata lumea. Amanati orice investitie daca nu vreti sa pierdeti aproape tot de ati agonisit. Ar fi cazul sa va concentrati mai mult asupra problemelor curente si sa va cenzurati orgoliile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Exista o primejdie latenta si aceasta este de natura sentimentala. Nu cumva va neglijati cam mult partenerul de viata? Aplanati cat mai repede divergentele folosindu-va de tact si intelepciune. Mici probleme la locul de munca va vor rasturna planurile pentru aceasta perioada.

CAPRICORN 22.12-19.01: Emblema acestei saptamani pare sa fie norocul. Totul va merge din plin in mediul profesional, insa in cadrul familial se pot ivi disensiuni de natura financiara. Se pare ca jumatatea dumneavoastra vrea sa faca unele cheltuieli suplimentare.

VARSATOR 20.01-18.02: Linistea si pacea sunt aparente. Fie in mediul familial, fie la serviciu sunt posibile disensiuni dure, din motive legate de comportamentul dumneavoastra. Incercati sa va stapaniti iesirile nervoase pentru a le evita. In weekend este posibil sa intalniti o persoana foarte draga.

PESTI 19.02-20.03: Pofta de munca este din ce in ce mai pricajita. Nu uitati de problemele stringente care nu suporta amanare, ci au nevoie de decizii prompte si intelepte. Lucrurile se redreseaza insa foarte repede. Va fi o situatie delicata pentru dumneavoastra din care veti iesi cu fruntea sus.