BERBEC 21.03-20.04: Incepeti saptamana cu toate panzele sus, iar familia este cea care beneficiaza de toata atentia dumneavoastra. La serviciu colaborarea cu ceilalti colegi devine de stricta necesitate, mai ales ca sunteti obligati de sefi sa solutionati ceva probleme dificile.

TAUR 21.04-21.05: Zilele acestea trebuie sa fiti foarte atenti ce vorbiti, mai ales ca aveti tendinta de a spune ce va trece prin minte, fara a va mai gandi la consecinte. Nu va mai faceti noi dusmani ca si asa aveti destui. Incercati sa va stapaniti vorbele si cu niciun pret nu divulgati secretele bine tainuite pana acum.

GEMENI 22.05-21.06: Doar partea financiara pare sa va ingrijoreze cel mai mult. Desi v-ati planificat castigurile pana la ultimul banut, se pare ca nu va iese socoteala. Poate sunteti nevoiti sa investiti o suma importanta sau sa achizitionati ceva de valoare, in orice caz nu va faceti probleme. O calatorie indepartata va aduce noi venituri.

RAC 22.06-21.07: Nu sunteti tocmai in cea mai buna forma si se pare ca va deranjeaza si cea mai mica observatie. Sistemul nervos sta ca pe ace si deveniti chiar recalcitranti. Incercati sa va stapaniti si sa nu deveniti prea agresivi cu ceilalti. Totusi, nimeni nu este de vina ca treceti printr-o perioada mai dificila.

LEU 22.07-22.08: Aveti nevoie de mai multa liniste, sa stati si sa meditati la ce-ati facut pana acum si la noile proiecte. Luati-va dupa ce va spune inima si veti afla ce va face mai fericiti. Alaturi de persoana iubita veti stabili poate noi reguli de convietuire ce vor rezolva multe dintre neintelegeri.

FECIOARA 23.08-22.09: Nu va mai autopedepsiti si nu va mai judecati singuri. Lasati-i pe cei apropiati sa faca asta. Asa veti descoperi multe dintre neajunsurile firii dumneavoastra si nu veti mai lua decizii gresite. In relatia de cuplu apar noi divergente pe seama unor nepotriviri.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca nimic nu va mai multumeste in ultima vreme. Fie ca este vorba de profesie, de relatia de cuplu sau de prieteniile cele mai stranse, se pare ca veti lua o hotarare drastica. Ori schimbati in bine tot ce va nemultumeste, ori calcati stramb incercand sa va indreptati greselile. Mare atentie!

SCORPION 23.10-21.11: Doar spre sfarsitul saptamanii se mai linistesc apele. Sunteti incercati de tot felul de probleme legate de examene, de decizii legale sau de discutii in familie. Totul e sa nu luati in serios toate remarcile. Daca nu reactionati dur si rezultatele vor fi favorabile.

SAGETATOR 22.11-21.12: O relatie amoroasa s-ar putea concretiza intr-una foarte serioasa. Primiti o propunere la care nici nu va asteptati legata insa de o deplasare in strainatate. Toate deciziile pozitive va vor propulsa mult mai departe decat ati indraznit sa visati pana acum.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va straduiti din toate puterile sa mentineti relatia de cuplu in limite normale. Nu interpretati tot ce auziti de la persoane straine deoarece o decizie luata gresit poate distruge totul. Mai bine analizati singuri si stati mai mult sa observati reactiile persoanei iubite.

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana debuteaza cu schimbari la locul de munca, fapt ce va pune intr-o situatie dificila. Nu va asteptati ca oamenii la care tineti sa se schimbe atat de mult. Nu va lasati marcati prea tare de acestia, oricum nu puteti transforma nicicum siatuatia aparuta.

PESTI 19.02-20.03: V-ati indragostit si vi se pare ca noua cucerire este tocmai ceea ce cautati? Nu va incantati prea tare si incercati sa o intelegeti mai bine chiar daca situatia vi se pare ca este ciudata. Trebuie sa intelegeti ca exista o cale pentru amandoi si o poveste poate avea un sfarsit fericit.