BERBEC 21.03-20.04: Aveti sansa ca oamenii aflati la putere sa fie dispusi sa va asculte. Va bucurati de relatii calde, iar cele cu partenerii sunt chiar minunate. Cineva apropiat va ajuta sa va impliniti un vis mai vechi. Nu va trebuie decat un pic mai multa rabdare.

TAUR 21.04-21.05: Ceva surprinzator ar putea ca marti sa va schimbe planurile de lucru. Va concentrati pe familie si asta va ocupa deja prea mult timp. Aveti grija de sanatate. Nu faceti excese si mai ales fiti atenti la condimentele folosite in exces.

GEMENI 22.05-21.06: Ar fi indicat sa respectati nevoia organismului de somn, mai ales ca Soarele este in semnul opus zodiei dumneavoastra. Un eveniment memorabil se petrece in familie si tonusul se imbunatateste simtitor. Daca nu puteti pleca in vacanta, atunci mai bine sa va comportati ca si cum ati fi un turist in propriul oras.

RAC 22.06-21.07: Faceti tot posibilul sa fiti atenti si eficienti. Bazati-va totusi pe o lista de prioritati pentru a nu uita nimic. Sunt de facut o multime de treburi si doar cu o buna organizare veti duce totul la final. In weekend va ocupati in special de casa si de familie.

LEU 22.07-22.08: Este o saptamana plina de evenimente, dar sunteti productivi la locul de munca. Trebuie sa fiti mai rabdatori cu partenerii si prietenii. Solicitarile dese de la serviciu va fac irascibili si ar fi pacat sa va stricati o colaborare din cauza crizelor nervoase. Fiti constienti ca orice critica poate fi constructiva.

FECIOARA 23.08-22.09: Va concentrati pe casa, familie si pe propria viata. Va ocupati de cumparaturi, pregatiri si redecorari. Aveti de gand ca sarbatorile ce urmeaza sa fie perfecte. Se anunta un weekend plin de romantism, petrecut in arome de sarbatoare, alaturi de persoana iubita.

BALANTA 23.09-22.10: Totul se deruleaza intr-un ritm obositor, dar aveti destula energie ca sa va descurcati. Faceti tot felul de liste si va ocupati personal de cumparaturi si de aranjarea casei pentru sarbatori. Vreti ca toti sa se simta bine. Va iese totul perfect. Aveti tendinta insa de a exagera, mai ales cu dulciurile si de aceea trebuie sa fiti prevazatori cu excesele.

SCORPION 23.10-21.11: Doriti sa va stimulati veniturile, mai ales ca in aceasta perioada aveti nevoie de multi bani. Va ganditi de multa vreme la o achizitie majora, sunteti plini de idei creative iar acest lucru va incurajeaza. Fiti atenti la cheltuieli. Cu putina chibzuinta va reuseste totul. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Debordati de energie si asta se vede in tot ceea ce faceti. Sunteti ca un spiridus pus pe sotii. Va ganditi la toti si la toate. Cumparaturi, cadouri pentru cei dragi, gatit, decorat casa pentru sarbatori si distractie. Ati uitat ceva? Nu cred...

CAPRICORN 22.12-19.01: Puneti-va ambitia la incercare si veti vedea de ce sunteti in stare. Solicitarile vin din toate partile. In aceste zile veti fi asaltati de tot felul de treburi si probleme. Doar cu un pic mai multa cihbzuinta veti face fata la toate si chiar reusiti sa realizati mult mai multe decat va-ti inchipuit.

VARSATOR 20.01-18.02: Va preocupa in mod deosebit tinuta dumneavoastra. Poate va schimbati lookul, innoiti garderoba sau tineti o dieta scurta care va ajuta sa va simtiti bine si sa aratati surprinzator. Indiferent de ce se va intampla, va hotarati ca in anul ce urmeaza sa faceti cateva schimbari legate de statutul social.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta saptamana va puneti la dispozitia celor dragi si nu va vedeti capul de treburi. Foarte bine, insa nu uitati ca trebuie sa va ocupati si de sufletul dumneavoastra. Nu toata lumea ia toata mana daca le intindeti un deget. Este o perioada de bilant si cand va ganditi la ce aveti de realizat.