BERBEC 21.03-20.04: Este foarte important sa nu va enervati de la inceputul saptamanii chiar daca vi se pare ca lumea nu este chiar atat de corecta cu dumneavoastra. Mai bine actionati cu calm si ganditi-va cum va puteti organiza si cum va dozati energia pozitiva.

TAUR 21.04-21.05: Va canalizati toate gandurile catre persoana iubita si va zbateti pentru mentinerea armoniei. Ii organizati o surpriza de proportii si asta va da un sentiment de satisfactie, mai ales ca o veti vedea fericita. Oricum, urmeaza o saptamana plina de aventuri inedite.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti un loc al dumneavoastra in care va simtiti foarte bine si unde relaxarea este la loc de cinste. Va retrageti cam des acolo si ii ignorati pe cei apropiati. Mare atentie la familie si mai ales la cei mai mici membri ai acesteia. Au nevoie de dumneavoastra, de sfaturile si, indeosebi, de buna dispozitie cu care ii rasfatati.

RAC 22.06-21.07: Sunteti optimisti si aveti incredere ca vi se vor indeplini visele si proiectele. Intre preocuparile dumneavoastra se inscriu in loc fruntas persoana iubita, careia ii acordati toata atentia si o rasfatati cu mici cadouri. Fiti precauti la semnarea unor acte si la renegocieri, daca este cazul!

LEU 22.07-22.08: Mare grija asupra starii de sanatate. Evitati excesele de orice fel deoarece semnele pe care vi le da organismul sunt legate strict si de cum va ingrijiti. In weekend va ocupati de activitati ce tin de creatie si arta. Nu ezitati sa dati frau liber creativitatii.

FECIOARA 23.08-22.09: In dumneavoastra exista in ultima vreme mai multe energii negative. Nu va sta in fire sa fiti asa dar se pare ca va merge destul de anapoda. Relatia cu familia si cu cei mai mici membri ai acesteia se imbunatateste simtitor. Aveti mare grija sa nu reactionati prea violent la cea mai mica neplacere.

BALANTA 23.09-22.10: Tot felul de proiecte ramase neterminate intra din nou in atentia dumneavoastra. Incepeti sa le asterneti in ordine si sa le si rezolvati. Trebuie sa actionati daca vreti ca totul sa se rezolve. Fiti pregatiti sa va infruntati cu incapatanarea celor din jur. Cand vreti, stiti sa le opuneti rezistenta.

SCORPION 23.10-21.11: Dupa agitatia de la inceputul lunii va reveniti surprinzator. Totusi neincrederea in cei de langa dumneavoastra persista. Nimic nu pare ca va face sa va schimbati impresia. Este posibil ca atunci cand va asteptati mai putin, cineva din anturaj sa va ajute.

SAGETATOR 22.11-21.12: Inca sunteti preocupati de cumparaturi mai consistente fara a va pune in pericol finantele. Este greu sa dati cu piciorul la o oferta pe care o primiti in ultimul moment. Dispuneti de suficienta energie pozitiva ca sa-i molipsiti si pe cei din jur si nu faceti economie de zambete.

CAPRICORN 22.12-19.01: Vi se pare ca totul este mai greu ca inainte? Poate ca asa este dar nici nu faceti mai nimic sa schimbati situatia. Simtiti nevoia unei apropieri de divinitate, poate chiar faceti si cateva lecturi religioase si va pastrati gandurile in seninatate si calm.

VARSATOR 20.01-18.02: In ultima perioada ati luat cam multe decizii gresite, hotarari facute pe o stare nervoasa grava. Mai bine opriti-va un pic, analizati bine situatia nou ivita si incercati sa remediati raul creat. Probabil ca in cateva zile situatia revine la normal.

PESTI 19.02-20.03: In prima parte a saptamanii sunteti nevoiti sa faceti mici calatorii care insa va solicita atentia si va obosesc putin. Va relaxati repede. Un eveniment din weekend va impulsioneaza si va gasiti repede energia sa o luati de la capat cu distractia.