BERBEC 21.03-20.04: Atmosfera tensionata de la locul de munca se mentine si in aceste zile. Incercati sa nu va lasati distrasi de probleme ce se ivesc si vedeti-va de treaba in continuare. Cineva va urmareste in tacere si apreciaza ca oferiti ajutor si altora. Veti vedea ca pana la urma totul se termina cu bine.

TAUR 21.04-21.05: Saptamana debuteaza bine si nu va ganditi decat la apropiatele sarbatori. Aveti si de ce. Finantele par sa va zambeasca mai mult ca oricand si va faceti timp mai mult pentru dumneavoastra. Poate incercati si o schimbare de look sau mai achizitionati ceva pentru casa.

GEMENI 22.05-21.06: In primele zile ale saptamanii pare ca nu va simtiti in apele dumneavoastra. Ideile bune va vin cand nici nu va asteptati. Daca ar trebui sa aduceti timpul inapoi, probabil ca veti alege alt drum sau pe altcineva. Regretele oricum nu mai conteaza. Fruntea sus si mergeti mai departe.

RAC 22.06-21.07: Nu lasati nimic la voia intamplarii. Cineva va datoreaza o suma de bani iar scadenta se apropie. Fiti atenti ca incercarea de a-i recupera mai devreme nu se produce inaintea weekendului. Cateva oportunitati de mici afaceri va fac sa priviti cu incredere inainte.

LEU 22.07-22.08: Va veti bucura de compania celor mai buni prieteni si afacerile personale vor progresa, fiind o saptamana de bun augur. Cineva apropiat va aduce aminte de cateva divergente din trecut si pe care le-ati dat uitarii mult prea repede. Poate trebuie sa va lamuriti mai bine relatiile.

FECIOARA 23.08-22.09: Putem sa spunem ca, efectiv, da norocul peste dumneavoastra! Acest lucru va va permite sa va faceti noi prieteni adevarati, afacerile sa prospere si puteti sa incepeti sa ganditi si un plan de dezvoltare. Cei de acasa va ajuta si va sprijina moral in tot ceea ce intreprindeti.

BALANTA 23.09-22.10: Niciun sfat nu este mai bun decat sa fiti cu ochii pe bani. Investitiile consistente trebuie sa fie amanate in aceste zile, deoarece va pot aduce probleme. Mare atentie daca semnati acte. In weekend, mai bine ramaneti aproape de casa. Nu va aventurati in cine stie ce calatorii.

SCORPION 23.10-21.11: Planurile de vacanta ar putea fi modificate si acest lucru va poate provoca o multime de neplaceri. Munca este sustinuta in perioada imediat urmatoare iar stresul acumulat va face irascibili. Copiii va complica si ei situatia. Ar trebui sa nu le mai permiteti sa profite de rabdarea dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sensibilitatea pare sa va caracterizeze in aceste zile. La locul de munca si acasa sunteti sufocati de atatea probleme. Va asumati cam multe si s-ar putea sa nu le puteti duce pe toate. Nu va fortati prea tare, este important sa nu va risipiti energia.

CAPRICORN 22.12-19.01: Prima jumatate a saptamanii este schimbatoare. Treceti mult prea repede de la o stare la alta. Nici prietenii nu va menajeaza. Sunt prea aroganti cu dumneavoastra si trebuie sa le amintiti ca nu aveti de ce sa le suportati hachitele. Atata vreme cat jucati corect nu aveti de ce sa va temeti.

VARSATOR 20.01-18.02: Persoane influente va vor lauda la locul de munca pentru atata daruire si nici recompensele nu intarzie. Daca veti sti sa-i abordati poate veti obtine mai multe beneficii decat va puteti imagina. Sanatatea buna va determina sa mergeti mai departe cu proiectele si sa le finalizati mai repede.

PESTI 19.02-20.03: Membrii familiei va sprijina si sunt de acord cu planurile pentru apropiatele sarbatori. Nici nu va imaginati cat de mult se vor bucura cand vor vedea cate surprize le-ati pregatit. Farmecul dumneavoastra isi dovedeste utilitatea reala in momentele delicate.