BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza o saptamana activa, in care veti fi ocupati cu proiecte sociale. Cateva persoane din anturaj vor depune eforturi alaturi de dumneavoastra si va veti da seama ce prieteni adevarati sunt in jur. In weekend va ocupati de sanatate. In rest, aveti programul mult prea aglomerat sa va ganditi si la altceva.

TAUR 21.04-21.05: O problema cu membrii mai in varsta ai familiei va pune putin pe jar. Aveti grija mai mult de ei iar pentru a gasi solutia optima aveti nevoie doar de un pic de rabdare. Saptamana aceasta nu este favorabila pentru jocurile de noroc. Aveti grija la investitii!

GEMENI 22.05-21.06: Imprevizibilul pare sa puna stapanire pe urmatoarea perioada. Daca sunteti de parere ca aveti nevoie disperata de ajutorul expertilor, se pare ca situatia este alta. Va lipseste increderea in sine si rabdarea necesara sa treceti peste toate. Doar daca le regasiti veti avea satisfactii.

RAC 22.06-21.07: Inca de la inceputul saptamanii nu pare sa va preocupe altceva decat finantele. Cheltuielile ce au depasit bugetul din ultima vreme pare sa va puna putin pe ganduri. Poate sunteti mai putin calculati ca de obicei sau vreti sa va faceti prea multe placeri? Chibzuiti mai mult inainte sa desfaceti portofelul.

LEU 22.07-22.08: Incepeti saptamana cu un chef nebun de munca. Va ganditi serios sa terminati un proiect lasat prea multa vreme deoparte. Veti primi numai laude daca va tineti de promisiuni si chiar o recompensare in bani nu intarzie prea mult.

FECIOARA 23.08-22.09: Pentru cei mai multi nativi ai acestei zodii urmeaza zile pline de satisfactii. Sunteti in forma maxima si nici provocarile nu vor intarzia sa apara. Le faceti fata cu brio si va veti trezi ca ati realizat atat de multe, mai ales la serviciu. Atentie la un coleg din zodia Capricorn.

BALANTA 23.09-22.10: Trebuie sa invatati sa fiti mai responsabili la locul de munca. Si asa aveti programul destul de incarcat si faceti cu greu fata tuturor solicitarilor. In weekend va intalniti cu multa lume cunoscuta, poate la o petrecere.

SCORPION 23.10-21.11: Romantismul se evidentiaza in aceasta perioada. Faceti cunostinta cu cineva care va va intra repede la inima si il veti aborda cu multa indrazneala. Vreti sa actionati in secret pentru demararea unei afaceri sau a unui plan personal. Aveti sanse de reusita, totul este sa incercati.

SAGETATOR 22.11-21.12: A venit timpul sa va concentrati mai mult pe afacerile personale. Fiti mai deschisi fata de cei din jur si nu veti avea decat de castigat. Poate va ajuta cineva la care nici nu sperati. Nu se stie niciodata din ce cotlon se iveste sansa. Pregatiti-va s-o intampinati cum se cuvine.

CAPRICORN 22.12-19.01: Rutina cu care v-ati obisnuit in ultima vreme este data uitarii in timp ce fortati un pic ritmul. Poate unii dintre acesti nativi se simt neglijati de cei din familie. Trebuie sa constientizati ca viata este mult prea incarcata de responsabilitati si nu au timp suficient pentru a vi-l dedica.

VARSATOR 20.01-18.02: In prima jumatate a saptamanii veti finaliza un proiect si veti fi laudat pentru originalitate. Persoana iubita va cere mai mult timp pentru a-si lamuri bine sentimentele. Daca veti discuta mai mult despre sinceritate si sentimente curate situatia se limpezeste.

PESTI 19.02-20.03: Studiul se dovedeste valoros pentru interesele dumneavoastra profesionale. Nu lasati gandurile sa va tulbure puterea imaginatiei deoarece aveti nevoie mai mult ca de obicei de toata forta artistica de care sunteti in stare pentru a va reusi planurile.