BERBEC 21.03-20.04: Un pic de vigilenta din partea dumneavoastra ar salva relatia in care sunteti implicati si v-ar da mai mult curaj sa mergeti mai departe. Cineva din anturaj doreste sa va impartaseasca un secret, insa se grabeste si va face mai nerabdatori sa-l aflati cat mai repede.

TAUR 21.04-21.05: Urmeaza o saptamana sensibila pentru multi dintre nativii acestei zodii. Daca aveti probleme in cuplu, trebuie sa depuneti eforturi pentru ca relatia sa mearga mai departe. Dati dovada de maturitate si nu va pierdeti controlul din nimicuri discutate cu mult prea multa nerabdare.

GEMENI 22.05-21.06: Intampinati cateva probleme legate de sanatate. Evitati starile de irascibilitate si nu va mai faceti atatea griji deoarece va afecteaza negativ organismul. Incercati sa va destindeti citind o carte, mergand la un film sau dand curs invitatiilor prietenilor.

RAC 22.06-21.07: O noua prietenie va face sa va simtiti plini de viata. Daca petreceti foarte bine alaturi de amici ar trebui sa pretuiti aceste momente si sa nu va mai retrageti gandindu-va sa va izolati. La locul de munca puteti sa va impresionati seful daca reusiti sa terminati la timp toate sarcinile primite. Doar asa veti putea fi recompensati pe masura.

LEU 22.07-22.08: Zilele ce vin sunt relativ tulburi. Partenerul dumneavoastra de viata nu intelege prea bine motivele pentru care sunteti atat de agitat. Doar daca gasiti modul corect de a aborda situatia ce va pune pe ganduri veti reusi sa treceti cu bine peste dificultati. In weekend planuiti cu cei mai buni prieteni o vizita surpriza.

FECIOARA 23.08-22.09: Inca de la inceputul saptamanii puteti juca cel mai important rol din viata dumneavoastra daca veti marturisi persoanei dragi gandul ce va macina de ceva vreme. Sunteti spontani si actionati cu multa prudenta atunci cand cei de acasa va solicita sa rezolvati o problema de familie.

BALANTA 23.09-22.10: Pentru multi dintre dumneavoastra urmeaza zile placute si relaxante. Puteti sa va gasiti prieteni de nadejde sau, de ce nu, sa formati un cuplu romantic alaturi de persoana pe care veti indrazni sa o abordati dupa multe ezitari. In weekend va ocupati mai mult de casa si va relaxati facand doar ceea ce va place.

SCORPION 23.10-21.11: Cateva probleme de organizare va pun pe ganduri. Cei care sunt legati de afaceri vor avea rezultate satisfacatoare, mai ales daca vor semna contracte ce contribuie la cresterea profiturilor. La sfarsitul saptamanii relatia cu familia va tine destul de ocupati.

SAGETATOR 22.11-21.12: Veti fi intr-o dispozitie buna iar la locul de munca unul dintre colegi va va ajuta sa rezolvati rapid o mica problema. Sentimentele bune sunt mai usor de transmis altor membri ai familiei dumneavoastra ce va solicita ajutorul. Duminica traiti satisfactia unei impliniri cu o persoana care va apreciaza foarte mult.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va situati intr-o pozitie mult mai responsabila si abia spre mijlocul saptamanii veti gasi rezolvarea unei neclaritati. Asa se intampla daca va confesati cu prea multa usurinta si nu tineti cont si de sfaturile celor cu mai multa experienta. Ar trebui sa fiti mult mai atenti la ce prieteni aveti in jur.

VARSATOR 20.01-18.02: Mici incidente petrecute la domiciliu va vor intuneca mintea iar membrii familiei va vor cere mai multe relatii legate de evenimentele mai putin placute. Daca veti continua cu stilul artagos adoptat, nu veti face decat sa-i raniti pe cei din jur si sa va razbunati pe cine nu trebuie.

PESTI 19.02-20.03: Romantismul care invaluie aceasta saptamana va provoaca multa placere. Sunteti capabili sa luati o decizie importanta in legatura cu persoana iubita. La locul de munca, stresul acumulat in ultima perioada va determina sa luati cateva hotarari nepotrivite, fara a va gandi la urmarile lasate de acestea.