BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza cateva zile ce vor constitui o adevarata provocare pentru dumneavoastra. Este posibil sa va luati la tranta cu tot felul de probleme. Nici la serviciu nu o duceti mai bine. Alegeti proiectele care se platesc mai bine, insa va inselati. Pana la urma se doveste tocmai contrariul.

TAUR 21.04-21.05: Comunicarea pare sa fie singura preocupare. Fie ca veti discuta cu prietenii, familia sau colegii de serviciu, iata ca opiniile dumneavoastra pare sa fie luate in seama de majoritatea celor ce va cunosc stilul. Actionati acum pana nu este prea tarziu sa va realizati visul.

GEMENI 22.05-21.06: Obligativitatea de a oferi argumente celor din casa va pune un pic in incurcatura si va enerveaza in acelasi timp. Sunteti in vizor de ceva timp si nu va mai preocupa nimic altceva decat sa va supravegheati miscarile. Nimic nu va mai multumeste. Atentie la rabdarea celor din jur!

RAC 22.06-21.07: Acum este momentul prielnic semnarii unor contracte cu cei ce va pot fi de folos in cariera sau sa va realizati planurile. Astrele va sunt de folos si pentru restabilirea bugetului mult subtiat in urma unor cumparaturi devastatoare. Weekendul il petreceti ocupandu-va de corespondenta.

LEU 22.07-22.08: Va agitati prea mult si tendinta de a exagera este dominatoare. Prea vi se pare ca toata lumea are ceva de zis in legatura cu comportamentul dumneavoastra. Oare, nu credeti ca este adevarat? Stapaniti-va mai mult pornirile violente si mai ales cele verbale.

FECIOARA 23.08-22.09: Speranta ca veti corecta erorile facute de alte persoane nu mai poate fi amanata. Luati atitudine fata de unii colegi de serviciu ce nu vor sa va inlesneasca munca. Doar asa reusiti sa va indepliniti la timp sarcinile. Atentie la un Varsator artagos!

BALANTA 23.09-22.10: Inca din primele zile ale saptamanii alegeti varianta potrivita luarii unor decizii importante legate de o ruda apropiata. Atitudinea pozitiva pe care o adoptati nu face decat sa-i determine pe cei din familie sa va accepte planurile. Aveti grija cu cheltuielile, si asa crescute in aceasta perioada!

SCORPION 23.10-21.11: Perioada aceasta este prielnica pentru incercarea de a cunoaste mai bine oamenii ce va intereseaza. Acest lucru este valabil si pentru cei care au o afacere. Este posibil sa obtineti venituri suplimentare prin reusita unui proiect.

SAGETATOR 22.11-21.12: Toate aceste zile sunt pline de satisfactii, mai ales ca ati muncit din greu in ultima vreme. Incercati sa va dedicati mai mult timp pentru odihna. Poate va ganditi la reamenajarea locuintei sau sa va petreceti mai mult timp cu copiii. Alegeti dumneavoastra si nu-i lasati pe altii sa va faca programul.

CAPRICORN 22.12-19.01: In prima jumatate a saptamanii puteti realiza un profit favorabil din vanzarea unei proprietati. Ar putea fi posibil sa semnati un contract de leasing. Nu va grabiti inaintea semnarii actelor. Consultati-va si cu familia deoarece opinia lor conteaza uneori mai mult decat sfatul unor specialisti.

VARSATOR 20.01-18.02: Nu ati avut de curand ocazia sa va bucurati de zile linistite si mai ales de compania familiei. Va preocupa sa va canalizati toata energia la locul de munca unde se pare ca trebuie sa faceti fata unui volum de munca mult peste puterile dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Ocupati cu mult prea multa treaba, nici nu observati ca natura este inca prielnica plimbarilor. Opriti-va putin si mergeti alaturi de persoana iubita sa va relaxati. La serviciu sunteti pusi in situatia incheierii unui contract pe care il asteptati de prea mult timp.