BERBEC 21.03-20.04: Incepeti saptamana cu cateva castiguri financiare ce vin tocmai la timp. Cereti sfaturi celor cu state vechi in firma unde lucrati pentru ca doar asa veti primi povetele pe care le cautati. In weekend veti pune dorintele altora inaintea celor proprii.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti optimisti, incarcati de energie pozitiva si rezistati cu greu unei intalniri romantice, desi nu va asteptati ca tocmai aceasta persoana sa va faca o propunere atat de indrazneata. Discutiile despre viitor cu aceasta pot duce la un acord.

GEMENI 22.05-21.06: Este timpul prielnic pentru intalniri ce tin de domeniul financiar sau sa descoperiti solutii noi la probleme mai vechi ce le-ati lasat prea mult timp la voia intamplarii. Evitati sa afisati prea multa extravaganta pentru ca nu trebuie sa impresionati pe cei dragi cu un lux inutil.

RAC 22.06-21.07: Pentru dumneavoastra va fi important sa acordati mai mult timp si atentie ideilor originale si sa prezentati situatia superiorilor la locul de munca intr-o lumina cat mai favorabila. Abia spre sfarsitul saptamanii veti putea pune in aplicare modificarile pe care le-ati planuit.

LEU 22.07-22.08: Faceti tot ce va sta in putinta pentru a arata celor din jur o imagine cat mai atractiva dar doar partenerul dumneavoastra va va sustine pana la capat. Incercati sa nu puneti treburile personale pe socluri atat de inalte si abordati relatiile profesionale cu puterea caracteristica personalitatii native.

FECIOARA 23.08-22.09: Nu lasati considerentele materiale sa devina mai importante decat oamenii si relatiile. Daca veti permite celor dragi sa va ajute mai mult, ei vor veni cu idei bune pentru a rezolva odata pentru totdeauna probleme ce va deranjeaza de cateva saptamani.

BALANTA 23.09-22.10: Unii dintre nativii acestei zodii par sa fie impovarati de o multime de probleme minore. Simtiti chiar ca ati avut parte mai mult de ghinion. Ati trecut peste ce a fost mai greu si daca trageti invatamintele din cele intamplate veti fi in masura sa dedicati mai mult timp si atentie celor ce va apreciaza optimismul.

SCORPION 23.10-21.11: Asigurati-va ca va faceti bine intelesi mai ales daca ideile ar putea fi folosite in scopuri constructive. Aveti grija de atitudinea negativa a unei persoane influente de la locul de munca pentru ca aparentele uneori inseala. Problemele pe care nu le puteti discuta cu membrii familiei pot fi tratate cu siguranta cu prietenii dumneavoastra cei mai buni.

SAGETATOR 22.11-21.12: Desi sunteti implicati in diferite activitati pentru unii dintre dumneavoastra viata privata va tulbura destul de mult iar pentru altii va poate aduce un plus de entuziasm. La mijlocul saptamanii o vizita a unei rude apropiate va aduce o surpriza. In weekend vizita unui loc sfant va ofera pacea si consolarea de care aveti atata nevoie.

CAPRICORN 22.12-19.01: Pareti a fi din nou pe drumul cel bun dupa dificultatile intampinate de unii nativi in saptamana ce a trecut. Eforturile de a va revizui stilul de viata vor fi pe deplin satisfacute doar daca va impuneti un nou regim mai putin sever. Weekendul este favorabil studiului si lecturii. Ramane ca dumneavoastra sa alegeti.

VARSATOR 20.01-18.02: Primiti o propunere de calatorie legata de mediul dumneavoastra de afaceri si daca o veti accepta se dovedeste a fi chiar mai bine decat ati anticipat. Lupta cu proiectele pe care le-ati lasat putin in urma pare a fi pe sfarsite pentru ca veti primi sprijinul celor de acasa si toate vor intra pe un fagas normal.

PESTI 19.02-20.03: Pentru a culege beneficiile trebuie sa va concentrati mai mult la locul de munca. Acasa sunteti inconjurati de jumatatea dumneavoastra cu multa afectiune. Relatia cu cei dragi se imbunatateste simtitor doar daca le iesiti in cale pentru a-i sprijini.