BERBEC 21.03-20.04: Este posibil sa fiti mult prea pretentiosi cu colegii de serviciu si nici pe cei de acasa nu-i ratati. Partenerii dumneavoastra de afaceri sunt respectul si disciplina. Organizati-va si calculati-va toate miscarile pentru a nu lua decizii in graba, de care mai tarziu sa va para rau.

TAUR 21.04-21.05: Mici dispute in familie va fac sa va retrageti in spatiul propriu si sa meditati un pic la viata. Ati putea chiar sa-i impacati pe cei care se cearta in jurul dumneavoastra. Fiti atenti insa cum adresati cuvinte si mai ales critici celor apropiati. Nu mai fiti atat de aspri si nici nu ii judecati pe toti dupa propriul punct de vedere.

GEMENI 22.05-21.06: Vorbitul este punctul dumneavoastra forte insa un pic de atentie ar trebui sa va determine sa nu mai flecariti cu oricine. Posibilitatea de a fi prea glumeti s-ar putea sa deranjeze si discutia sa nu mai continue atat de elegant. Atentie la replici usturatoare!

RAC 22.06-21.07: Sunteti fortati de imprejurari sa va pastrati echilibrul, nefiind insa obligati sa va schimbati stilul de viata. Ceva se produce insa, o schimbare care va pune in lumina calitatile de buni parinti. Se pare ca ii intelegeti foarte bine pe cei mici si le puteti explica pe intelesul lor tot ce va intreaba. Aveti destula rabdare.

LEU 22.07-22.08: Se pune mare pret pe opinia dumneavoastra si, cel putin prietenii, va consulta si va respecta sfaturile. Actionati cu precautie si nu promiteti daca nu va puteti onora angajamentele. Bine ar fi sa va ocupati un pic mai mult de dumneavoastra. Cateva schimbari va fac chiar bine.

FECIOARA 23.08-22.09: Mici neplaceri va umbresc saptamana insa concentrarea se limiteaza doar pe ceea ce va intereseaza. Si membrii familiei va simt lipsa, desi sunteti fizic prezenti. Oricum, nu trebuie sa uitati ca daca le cereti ajutorul, veti fi sprijiniti chiar sustinuti.

BALANTA 23.09-22.10: Cu siguranta, aveti nevoie de mai multa odihna si daca va respectati programul de activitati puteti spune ca ati trecut usor peste toate. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra dar si de a celor dragi. Se pare ca cei mici va dau putin de lucru. Nu-i nimic, treceti usor peste toate!

SCORPION 23.10-21.11: Cheltuieli neasteptate va cam golesc rapid buzunarele si va puneti problema daca nu cumva sunteti prea risipitori. Va preocupa chiar sa adoptati un nou regim de viata care sa va dea mai multa libertate dar sa nu va oboseasca prea tare. Fiti precauti si straduiti-va sa nu exagerati.

SAGETATOR 22.11-21.12: V-ati cam plictisit sa fiti stalpul de sprijin al multor prieteni? Daca da, atunci incercati sa le explicati ca nu mai puteti duce povara lor. Poate se vor supara, poate chiar va vor ignora, dar daca fac asta sunt oare prieteni adevarati? Se pare ca nu.

CAPRICORN 22.12-19.01: Comunicarea este cea care va salveaza in zilele acestea. Va intalniti cu mai multi prieteni, puneti la cale chiar o excursie scurta la munte si distractia va fi pe masura. Nu uitati sa aveti grija la excese, mai ales la cele alimentare.

VARSATOR 20.01-18.02: Se pare ca va simtiti nepregatiti pentru actiunile pe care v-ati hotarat sa le incepeti. Sunteti la inceputul unei relatii amoroase si chiar nu va asteptati ca legatura sa fie atat de profunda. Spre sfarsitul saptamanii va adunati toata energia pentru o iesire cu prietenii. Era si timpul!

PESTI 19.02-20.03: Nu sunteti prea hotarati si nici nu prea stiti pentru ce sa optati. Masura si cumpatarea nu trebuie sa le ocoliti si nici sa treceti cu vederea foarte usor toate problemele care vi se par dumneavoastra neimportante. Mai bine, daca se poate, faceti mai multa miscare in aer liber.