BERBEC 21.03-20.04: Aveti puterea sa-i convingeti pe cei din jur si sa le dati suficiente argumente ca sa nu fiti pusi la indoiala. Va faceti o multime de planuri printre care nu lipsesc nici cele in care va organizati ziua de nastere. O multime de prieteni va vor tine companie si va veti distra bine.

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o perioada favorabila imbunatatirii relatiilor cu cei din anturaj. Va place sa credeti ca lumea se invarte in jurul dumneavoastra si ca puteti schimba in bine viata celor dragi. Nu ezitati sa incercati asta, poate veti reusi, insa nu fiti prea insistenti.

GEMENI 22.05-21.06: Va este dor de natura, de iesiri la iarba verde sau de plimbari cu prietenii cei mai buni. Buna dispozitie va impulsioneaza sa ii inveseliti si pe cei din jur. Cheful molipsitor ii va aduna pe toti cei care va apreciaza. Acum veti observa cine tine la dumnevoastra mai mult.

RAC 22.06-21.07: Saptamana aceasta au loc cateva schimbari la serviciu si toate evenimentele de dupa va vor da o stare de bine. Va simtiti apreciati la adevarata valoare. In rest, va preocupa situatia familiei si cum sa mentineti armonia in casa. Cineva apropiat va cere ajutorul. Nu il refuzati!

LEU 22.07-22.08: In aceste zile va preocupa felul in care aratati si va hotarati sa faceti unele transformari. O schimbare de look, reinnoirea garderobei sau inceperea unei noi diete, iata cam cu ce va ocupati toata saptamana. Va veti arata si talentele creative, aprecierile fiind semnificative.

FECIOARA 23.08-22.09: Va hotarati sa va inconjurati de oameni mult mai experimentati decat sunteti dumneavoastra. Totul pare ca decurge mult mai repede decat va doriti si chiar mai prost. Nu va ingrijorati. Situatia se remediaza pana la sfarsitul saptamanii.

BALANTA 23.09-22.10: Va stabiliti clar niste obiective si sunteti chiar hotarati sa le si urmati. Poate va ganditi ca nimeni nu va apreciaza la adevarata valoare. Va inselati! Chiar persoana iubita va va confirma asta. Si nu numai ea. Si cei din familie va vor aprecia si va vor incanta cu delicatete simturile.

SCORPION 23.10-21.11: Contrar obiceiurilor dumneavoastra, sunteti chiar dezamagiti de ritmul nebun si nu chiar pozitiv in care decurg lucrurile. Faceti fata solicitarilor insa cu un sacrificiu cam mare al nervilor. Deveniti foarte irascibili si se pare ca nimic nu va mai multumeste. Mare atentie la divergente cu un nativ din zodia Varsator.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se pare ca nu aveti starea si nici calmul necesar sa rezolvati anumite treburi. Parca ati devenit cam nerabdatori. Fiti prevazatori, mai ales la locul de munca, deoarece din graba uitati ceva important. Sanctiunile nu vor intarzia sa apara!

CAPRICORN 22.12-19.01: Va concentrati doar pe comunicarea cu cei dragi. Veti gasi calea necesara sa ajungeti acolo unde doriti. Cu ajutorul inteligentei si cu un pic de sansa totul se aranjeaza. Sunteti chiar norocosi zilele acestea. Multa bafta!

VARSATOR 20.01-18.02: Joi si vineri sunt doua zile in care totul va merge struna. Va faceti planuri de viitor si nu sunt chiar modeste. Aveti grija insa sa nu depasiti puterea de munca a dumnevoastra si a celor care vor sa va ajute. Uneori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Cunoasteti foarte bine zicala asta, nu?

PESTI 19.02-20.03: Aveti de indeplinit cateva puncte de pe ordinea de zi si va stabiliti clar planul de bataie zilnic. Chiar daca nu va ganditi prea mult inainte sa actionati, va dati seama ca totul este in regula si reusiti chiar sa indepliniti mult mai mult decat va inchipuiati. Succes!