BERBEC 21.03-20.04: Cateva intalniri de familie va vor da prilejul sa puneti la punct un plan de bataie destul de serios, mai ales in ceea ce priveste locuinta. Sunteti pusi pe mari schimbari. Fie ca veti achizitiona o casa mult mai spatioasa, fie ca doar o reamenajati pe cea existenta, trebuie sa tineti cont si de parerile celor care locuiesc cu dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa o mica excursie pentru care insa trebuie sa va ordonati timpul mai bine. Sunteti preocupati de organizarea unui picnic si pentru acesta pregatiti chiar si mici surprize celor dragi. Oricum acum va place sa fiti in mijlocul atentiei.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti in cautarea obtinerii unor noi surse de produs bani si va ganditi chiar la achizitii majore. Cu alte cuvinte, banii vor curge in ambele sensuri. Indiferent de ce motiv invocati, acum parca mai mult ca oricand va preocupa si soarta bunurilor dumneavoastra. Poate este doar un moft de vara. Nu credeti?!

RAC 22.06-21.07: Folositi-va de un ragaz binevenit ca sa va reenergizati pentru tot restul anului. O multime de activitati se vor derula in perioada urmatoare si veti deveni un adevarat luptator pentru drepturile dumneavoastra. Dispuneti si de o mare energie fizica, ceea ce inseamna ca puteti realiza multe.

LEU 22.07-22.08: Acum este un excelent moment pentru a face cercetari si noi descoperiri. Aveti un chef nebun de studiu si chiar va inscrieti la un curs de specializare. In rest, in weekend va alaturati prietenilor intr-o drumetie pe cararile racoroase ale muntelui.

FECIOARA 23.08-22.09: Simtiti nevoia sa deveniti mai populari. Pentru aceasta nu este nevoie sa impuneti prezenta, ci doar sa interactionati cu ceilalti. Stati alaturi de oameni tineri, infuzati-va cheful lor de viata si, probabil, la un moment dat, veti concura cu ei. Poate veti iesi invingatori.

BALANTA 23.09-22.10: Va simti ca sub lumina reflectoarelor si pentru ca aceasta vi se pare magulitor de puternica, ceilalti din jur va percep ca pe niste sclifositi. Acesta este si motivul pentru care vi se cere sa depuneti si un efort mai mare. Doar aratati ca niste eroi in actiune!

SCORPION 23.10-21.11: Va este foame de aventura si aveti posibilitatea sa invatati ceva nou. Si de ce nu? Meritati sansa sa va largiti orizonturile si sa va luati cu viata de gat. In ochii celorlalti aratati fabulos doar dumneavoastra nu sunteti prea multumiti cu propriul aspect si doriti sa faceti cateva schimbari.

SAGETATOR 22.11-21.12: Pana in luna octombrie aveti tot felul de oportunitati de a calatori. Fiecare nativ Sagetator isi face un traseu, macar imaginar, in locuri fantastice, pe care abia asteapta sa le descopere. Fiti atenti ca destinatiile indepartate sa nu devina o dezamagire.

CAPRICORN 22.12-19.01: Asezarea planetelor pe cerul dumneavoastra natal va face sa deveniti extrem de irascibili. Rabdarea ar fi cel mai bun aliat. Oricum doriti in aceasta perioada clarificarea unor probleme. Cu siguranta simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva apropiat.

VARSATOR 20.01-18.02: Cine se trezeste devreme... casca toata ziua. Acesta este sloganul dupa care va ghidati in aceste zile. Fara indoiala, pana acum v-ati distrat destul. Gata, acum trebuie sa mai si munciti. Mare atentie la surmenaj. Nu incepeti mai multe lucruri in acelasi timp deoerece nu terminati nimic la timp.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta este o perioada prielnica pentru a va exprima talentele creative. Apelati la toate mijloacele pentru a va distra mintea - glume, puzzle-uri, jocuri. Pe langa toata distractia trebuie sa aveti grija la copii, mai ales la cei mici care va pun in dificultate.