BERBEC 21.03-20.04: Anul 2015 incepe in forta si dispuneti de atata energie, incat nu va mai recunoasteti. Pentru infocatii Berbeci, Anul Nou incepe abia din a doua zi dupa eclipsa de Soare din 20 martie, ziua in care Soarele intra in zodia dumneavoastra. Timp de cateva saptamani evenimentele se pot derula intr-un ritm agresiv, dar toate se rezolva fara prea multe tunete si fulgere. In luna august energia si inspiratia de care beneficiati se concretizeaza in realizarea unor proiecte creative de mare anvergura. In septembrie va cuprinde melancolia amintirilor de odinioara dar aceasta din fericire nu dureaza mult. In noiembrie, veti fi dispusi sa va asumati mai multe responsabilitati ca de obicei si acest lucru va ajuta mult in cariera sau in orice alta afacere pe care o porniti.

TAUR 21.04-21.05: Inca de la primele zile ale anului aveti deschise caile pentru realizarea celor mai indraznete planuri si pentru a incepe ceva nou, care va poate schimba viata. Este posibil sa nu fiti pregatiti mental, dar ar trebui sa profitati de oportunitate. Din 25 iulie si pana in 6 septembrie Venus intra in miscare retrograda, asa ca relatiile de dragoste si sociale pot evolua pe culmile cele mai inalte. Toata vara sunteti indeajuns de creativi si de populari. In rest sunteti fericiti, sanatosi si amabili, mai ales in lunile noiembrie si decembrie.

GEMENI 22.05-21.06: Anul 2015 se anunta interesant, mai ales ca prietenii si familia devin mai dragi ca niciodata. In perioada 17 septembrie - 9 octombrie vi se ofera o sansa pentru a va hotari ce faceti cu angajamentele luate la inceput de an. In orice caz, ca sa va simtiti in forma excelenta trebuie sa mancati sanatos, sa va odihniti suficient si sa priviti cu moderatie orice incident social. Prietenii si familia sunt acolo, pentru a va reaminti cat de importanti sunteti.

RAC 22.06-21.07: Neptun va pune intr-o lumina pozitiva in acest an si va veti simti ca favoritii acestui horoscop, va va ascuti instinctele, sentimentele si intuitia. Primele doua luni ale anului se axeaza mai mult pe ajutorul celor mai dragi prieteni. Cei din jur va tin ocupati cu tot felul de activitati, iar din mai pana in iunie atentia va este captata de familie si de casa. Lucrurile se vor calma abia dupa conjuctia Soare-Marte, din 14 iunie. La sfarsitul lunilor iunie si iulie, controlul emotiilor poate constitui cea mai mare provocare a anului.

LEU 22.07-22.08: Aveti inainte un an destul de bine echilibrat. In luna februarie, Neptun va ofera cateva iluzii de care insa veti scapa repede. In aprilie, Uranus va surprinde si va energizeaza. Mercur si Marte va trag adanc in strafundurile sufletului si alaturi de familie, iar in luna septembrie, Venus va face viata mult mai placuta si confortabila. Ce an palpitant, nu!

FECIOARA 23.08-22.09: Se anunta un an norocos si abundent. Un nativ din zodia Capricorn este foarte compatibil cu dumneavoastra. Totul este sa-l gasiti pe cel potrivit! Incepand cu data de 11 august norocul este amplificat si prosperitatea ar trebui sa infloreasca. Prietenii si familia (in special fratii) pot fi extrem de generosi. Este un an prielnic, care va aduce multa fericire.

BALANTA 23.09-22.10: Anul acesta veti fi motivati sa actionati cu multa hotarare in tot ceea ce intreprindeti. Veti fi extrem de norocosi cu oamenii din jur, deci aveti toate sansele si pentru o mai buna comunicare. Luna august se pare a fi cea mai indicata sa luati o pauza, sa va energizati si sa planificati concediul. Perioada 17 septembrie - 9 octombrie, atunci cand Mercur intra in miscare retrograda in semnul dumneavoastra, este una de consolidare a relatiilor cu familia si prietenii. Acum veti observa cine va sunt suporterii adevarati.

SCORPION 23.10-21.11: Va sunt chiar la indemana norocul si energia pozitiva. Avand in vedere nivelul de intensitate crescut cu care traiti totul si efortul depus ar trebui sa fie suplimentar si va aduce o uzura sporita. Mate atentie in lunile februarie si martie, cand cei din jur devin greu de citit si va impun sa deveniti chiar prea reci si distanti. Pentru a evita suprasolicitarea este nevoie sa respectati limitele fizice pe care propriul organism le cere. 2015, un astfel de an de foc, poate fi greu de suportat pentru un semn de Apa ca dumneavoastra!

SAGETaTOR 22.11-21.12: Viata personala si sociala. Se anunta un an cum de mult timp nu ati mai trait. Admiratia, respectul si autoritatea, iata cam care sunt atuurile de care va veti folosi la maxim. Depunand eforturi fara a uita sa fiti ingaduitori si critici, ii veti cuceri cu usurinta pe cei in masura sa va sprijine. Familia si prietenii adevarati sunt acolo, asa cum au fost intotdeauna. Totul este sa profitati de oportunitati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Lasati-va inima si pasiunile sa va ghideze in acest an. Puteti sa deveniti chiar propriul prieten in locul celui mai inversunat dusman. Aveti incredere in destin. Familia va sprijina oricand le cereti ajutor. Gasiti mai bine modalitati sanatoase de a va relaxa si cultivati-va curajul de sine. Amintiti-va ca aproape nimic nu iese perfect de prima data.

VARSATOR 20.01-18.02: Va pastrati si in acest an toate obiectivele pe care le-ati propus sa le realizati si norocul va sustine si va netezeste drumul spre succes. Mare atentie la starile nervoase, deoarece va pot afecta modul de prezentare in ochii celorlalti si veti pierde contacte importante. Prietenii si familia vor avea de suferit daca nu pastreaza acelasi ritm cu al dumneavoastra. Sanatatea este la cote maxime si asta doar daca va mai feriti un pic de incidente stupide, provocate doar de viteza cu care va miscati.

PESTI 19.02-20.03: Daca ati visat vreodata sa fiti cu un pas inaintea tuturor, ei bine, in anul 2015 o puteti face! Oportunitati prospere se ivesc aproape de peste tot, iar usi pe care le credeati inchise pentru totdeauna vi se deschid pe neasteptate. Nu trebuie decat sa luati aceste sanse in serios si sa multumiti cand se concretizeaza. Mare atentie la sanatate in perioada ianuarie-aprilie. Veti fi foarte ocupati, dar fericiti. Familia si prietenii va vor oferi armonia de care aveti nevoie.