BERBEC 21.03-20.04: Daca aveti deja propria afacere sau va ganditi sa lansati un nou proiect, acesta este un an bun pentru a le dezvolta. Aveti grija sa nu va ardeti suprasolicitand si fortandu-va partenerii. Este si riscant sa va expuneti luand asupra dumneavoastra mai mult decat puteti duce. In cazul in care va ganditi sa va schimbati cariera aveti reale oportunitati in toamna sau iarna.Pe tot parcursul anului, finantele sunt destul de stabile, desi aveti mereu tendinta de a cheltui mult. Sfatul anului. Pentru a deveni toreador trebuie sa inveti mai intai sa fii taur!

TAUR 21.04-21.05 : Daca sunteti interesati sa va schimbati cariera sau sa va imbunatatiti financiar situatia de la actualul loc de munca, anul 2015 este perfect viitorul nu este batut in cuie, asa cum aveti dumneavoastra impresia, ci s-ar putea sa gasiti samanta de planta potrivita, ce va creste si va va schimba viata in bine. Lunile iunie si august sunt pline de cheltuieli istovitoare si trebuie sa va stapaniti bine tentatiile. Bugetul se regleaza abia spre sfarsitul lunii august, in noiembrie si decembrie. Sfatul anului. Asculta toate sfaturile primite, ca sa ai ce arunca la gunoi.

GEMENI 22.05-21.06: Veti avea destule posibilitati sa va schimbati locul de munca sau sa va gasiti jobul mult visat. Trebuie sa ascultati si sa beneficiati de experienta celor apti sa va ajute. Rabdarea este secretul pentru a face fata situatiilor mai putin comode. Banii ar trebui sa fie suficienti daca veti cheltui inteligent in acest an. O surpriza frumoasa sau un cadou ar putea sa va surprinda in luna iulie. Sfatul anului. Toti iti vor binele, asa ca nu ii lasa sa ti-l ia!

RAC 22.06-21.07: Daca aveti un loc de munca stabil in acest an veti putea fi promovati sau va asumati mult mai multe responsabilitati. Daca sunteti insa in cautarea unui loc de munca, astrele va sunt alaturi. Financiar, cea mai mare preocupare ar trebui sa fie o reducere considerabila a generozitatii. Daca veti fi peste masura de darnici se poate ajunge si la probleme. Conditia este sa fiti realisti.Sfatul anului. De cele mai multe ori ceea ce numim noi fericire e ceea ce nu cunoastem.

LEU 22.07-22.08: 2015 este un an productiv, mai ales ca instinctele si intelectul va pot transforma intr-un castigator. Daca sunteti insa provocati la locul de munca sau dati un interviu pentru un nou job, abilitatile dumneavoastra naturale vor straluci, mai ales in luna octombrie. In luna august, veti fi exact la locul potrivit, iar in noiembrie va veti consulta cu persoana potrivita pentru stabilirea unui contact social solid. Oricum, usile sunt deschise, trebuie doar sa bateti! Finantele vor trebui gestionate cu intelepciune, deoarece banii vor veni cu usurinta. Sunteti intr-un an norocos si profitabil! Sfatul anului. Zambetul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar te ajuta sa iti vezi de drum!

FECIOARA 23.08-22.09: Pentru nativi acestei zodii, anul 2015 este un pic iesit din comun, mai ales din perspectiva carierei, a locurilor de munca sau a sarcinilor primite la locul de munca. Daca va pastrati viu interesul pentru a invata lucruri noi si veti gandi sa actionati cu curaj, o sa treceti cu succes peste toate. In martie si aprilie aveti sanse reale de a va gasi un loc de munca la care visati de mult timp. Din punct de vedere al finantelor putem spune ca stelele au un zambet radios. Mai ales la sfarsitul verii castigurile vor fi considerabile si puteti chiar primi o mostenire sau alte bunuri de valoare. Sfatul anului. Scaunul pe care stai sa nu fie niciodata mai inalt decat teancul de carti pe care le-ai citit.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca anul debuteaza in forta si veti gasi multi parteneri ce vor sa conlucreze. Daca aveti un loc de munca stabil si multumitor nu trebuie decat sa le demonstrati sefilor ca nu se insala. Daca insa sunteti in cautarea unui nou loc de munca, ambitia si modestia vor fi cele ce va insotesc si va vor asigura succesul. Banii pot veni si pleca la fel de repede insa fiti siguri ca aveti nevoie de mult prea multi pentru a va satisface nevoile. Luna august o recomandam pentru potolirea cheltuielilor consistente. In general, aveti un an destul de profitabil. Sfatul anului. Parerea altora despre tine conteaza in masura in care depinzi de ei.

SCORPION 23.10-21.11: In acest an ati putea dobandi mari responsabilitati profesionale. Acest lucru poate fi un pic mai inconfortabil in prima jumatate a anului, dar perseverenta, talentul si cunostintele dobandite va vor ajuta. Fiti practici dar feriti-va sa deveniti prea agresivi. Finantele sigur va intind o mana de ajutor atunci cand aveti mai mare nevoie. Sfatul anului. Esti sanatos? Vesel? Bine dispus? Stai linistit! Toate astea o sa treaca!

SAGETATOR 22.11-21.12: La locul de munca veti avea succes si numeroase sanse. Aveti o viziune clara asupra a ceea ce doriti si ii veti respinge clar pe cei care nu pot tine pasul cu dumneavoastra. In ceea ce priveste finantele, nu ar fi rau sa tineti evidenta cheltuielilor si sa va feriti sa faceti unele extravagante. Nu investiti impulsiv si doar asa veti salva ceva din ceea ce agonisiti. Atentie si la ultima luna a anului 2015, este una puternica si veti fi inventivi si practici, acest lucru garantandu-va un sfarsit de an productiv. Sfatul anului. Daca sfatul e bun, nu conteaza cine ti l-a dat.

CAPRICORN 22.12-19.01: 2015 este un an foarte norocos si puternic pentru dumneavoastra. Veti fi uimiti cata energie aveti si chiar va faceti planuri pentru a va redecora casa. Cel mai bun lucru care-l puteti face pentru altii este sa fiti generosi. Castigurile sunt usoare, si cu destula cumpatare veti trece lin peste probleme. Mentineti sub control cheltuielile locuintei si mai ales in luna august. In caz contrar nu veti naviga lin prin 2015. Sfatul anului. Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti pe gratis.

VARSATOR 20.01-18.02: Este un an aglomerat, care va poate solicita de prea multe ori sa fiti o persoana punctuala sau demna de dat exemplu. In special in luna august s-ar putea sa aveti un moment de varf in cariera. Anul acesta banii sunt de-a dreptul abundenti doar daca sunteti realisti si va pastrati un echilibru al cheltuielilor. O singura oferta unica pe care nu trebuie s-o ratati o primiti in luna august. Sfatul anului. Nu e rusine sa nu stii, e rusinos sa nu intrebi.

PESTI 19.02-20.03: Aveti o gramada de energie, ambitie si bani in acest an, pe care o veti folosi pentru afirmare. Planetele Uranus, Jupiter si Saturn va ofera motivatia si dorinta de a reusi. In aprilie, o noua misiune va pune in relatii profesionale cu persoane influente. Noiembrie vine cu o consolidare simtitoare la locul de munca. Daca va ganditi sa va schimbati profesia, anul 2015 va ofera multa inspiratie si energie. In primavara gasiti o sansa de afirmare ce va proiecteaza o imagine de castigatori. Finantele se situeaza pe un loc de frunte. In aprilie si in octombrie puteti sa faceti investitii consistente, dar profitabile. Este aproape imposibil sa nu prosperati in 2015! Sfatul anului. Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos!