TAUR 21.04-21.05

Viata personala si sociala. Inceputul anului va gaseste cu multe pe cap, de parca nimeni nu vrea sa faca nimic si lasa totul pe seama dumneavoastra. Nimic nu va opreste insa sa actionati in stilul Taur. Atentie ca puteti isca niste conflicte ce duc spre o atmosfera de frustrare, trecatoare ce-i drept. Sfarsitul lunii aprilie ar trebui sa va aduca in viata sociala si privata un ritm placut si constant iar vara se anunta stabila si va permite sa va concentrati mai mult asupra sarcinilor importante si lasandu-va mai mult timp liber pentru distractii cu prietenii.

Dragoste. Din fericire, izolarea pe care o doriti la inceputul anului nu se aplica si in relatiile de cuplu. De fapt, aveti o pofta nebuna de a impartasi lucrurile deosebite impreuna. Pana in luna aprilie, planurile de viitor neglijate vor fi actualizate si o poveste de dragoste este impinsa in plan secund. Cuplurile comunica destul de greu impreuna dar spre sfarsitul anului sunt din nou fericiti. Este doar o iluzie daca isi inchipuie ca dragostea este superficiala!
Pentru cei singuri, oportunitatile se pot ascunde prin cotloane unde nici nu banuiti ca o sa le intalniti. Fiti atenti in primele luni ale anului. Abia in aprilie
s-ar putea sa va gasiti jumatatea iar amprenta pe care o va lasa in sufletul dumneavoastra va fi de durata. Daca veti rata acea sansa, abia la sfarsitul lui iulie sau inceputul lunii august vor mai iesi ceva scantei romantice.

Cariera si bani. Cand vine vorba de manipularea banilor, experimentarea nu trebuie sa fie cea care sa va determine sa actionati. Faceti investitii aproape de casa si mentineti un buget scazut pentru cheltuieli. Daca va cautati un loc de munca facut anume pentru nevoile dumneavoastra, la inceputul anului e timpul sa actionati. In jurul datei de 23 octombrie va angajati intr-o serie de proiecte sau procese pe care nici nu va gandeati sa le anticipati. Pana atunci probleme cu banii si la locul de munca se vor succeda constant insa nu vor fi atat de inspaimantatoare pe cat le credeti. Daca va straduiti putin veti ajunge in varf si veti constata ce bine va sta acolo.

Sfatul anului: Nu e rusine sa cazi in noroi, e rusine sa nu vrei sa te ridici.