Patronul Stelei, Gigi Becali (56 de ani), a fost eliberat din puscarie. Decizia a fost luata de judecatoriii Tribunalului Constanta si este definitiva. Magistratii au respins astfel recursul procurorilor la decizia de eliberare conditionata pronuntata de Judecatoria Medgidia. Becali a stat in spatele gratiilor din 20 mai 2013.
Acesta a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Gigi a primit trei ani de detentie in dosarul ”Schimbului de terenuri cu MApN”, la care s-a adaugat un spor de pedeapsa de sase luni dupa condamnarea in dosarul ”Valiza".
In plus, ”Razboinicul Luminii” mai fusese condamnat la trei ani inchisoare cu suspendare in dosarul ”Sechestrarii de persoane”.
Gigi Becali a spus ca trateaza Steaua ca pe o afacere si ca nu se va mai implica precum a facut-o pana acum. ”Mi-e rusine de ce am facut inainte, caut mantuirea. Eu sunt de acum Gheorghe Becali. Si nu mai tin minte nimic, ca sunt Gheorghe”, a spus latifundiarul, duminica, la biserica din Pipera.
Saptamana trecuta, Gigi Becali a beneficiat de 5 zile de permisie.
Ramane de vazut daca se va tine de curand, in conditiile in care, nu se mult, susținea ca face cancer la limba, daca nu vorbeste la televizor.