La data de 10 noiembrie 2010, in jurul orei 07.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie i-au prins in flagrant pe B. GHEORGHITa de 21 de ani si pe M. IONUT de 20 de ani, ambii din jud. Ilfov, care aveau asupra lor mai multe bunuri, respectiv doua radio CD-uri, 5 sticle de whisky, 3 pachete de cafea si un set de lanturi antiderapante, sustrase in cursul noptii de 09/10.11.2010.
Din cercetarile ulterioare a rezultat faptul ca, cei in cauza, in calitate de lucratori comerciali la un supermarket din sectorul 4, in timpul serviciului, au sustras, de pe rafturile din magazin, bunurile respective pe care le-au depozitat, pe rand, in vestiarul organizat pentru angajati.
La terminarea serviciului, dupa ce au iesit din magazin, au fost depistati de catre agentii de politie si lucratorii din cadrul firmei care asigura paza.
Prejudiciul, in valoare de 1340 lei, a fost recuperat integral si predat partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 26 Politie, cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.