Facebook: 30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA!
Incredere in Dumnezeu si apoi in tine. In ordinea asta.
Sunt foarte multi oameni care s-au indepartat de Dumnezeu, l-au uitat sau chiar l-au ingropat sub presul ignorantei si al slavei desarte. Foarte multi oameni care si-au construit un Dumnezeu fals in ochii lor si ai celorlalti: Ei insisi.
Acei oameni care considera ca Dumnezeu nu are niciun cuvant de spus in drumul lor orbit spre fericire. Eu spun altfel. Eu spun ca fara Dumnezeu, nimic nu este posibil. Nimic din ceea traim sau din lucrurile sau oamenii pe care ii dorim aproape in viata noastra, zi de zi. Este foarte usor sa vedem Frumusetea lui Dumnezeu in lucrurile minunate care ni se intampla sau in momentele insorite si pline de bucurii. In acelasi timp este foarte greu sau aproape imposibil sa distingem amprenta divina in lucrurile mai putin bune, in necazurile pe care le infruntam si in ceasurile grele pe care le imbratisam cu atata suspin.
Cu toate acestea, Dumnezeu exista iar daca te-a adus in acest punct critic nu inseamna ca te va lasa sa lupti singur in razboiul mintii si al inimii. Tot ceea ce Dumnezeu a creat are un potential Sfant. Sarcina noastra, a oamenilor, este sa gasim Sfintenie in situatiile, aparent, lipsite de ea. Atunci cand vom invata sa facem acest lucru, vom invata sa ne hranim spiritul. Ai incredere! Este un prim pas in a avea incredere in tine si in oamenii de langa sufletul tau.
Cu bune si rele, tu esti frumos!
Autor: Alex Chermeleu