Perfectiunea se masoara in imperfectiune. Perfect este atunci cand sunt cele mai putine imperfectiuni.
Fizic, de multe ori, ne place ceea ce vedem. Acceptam reflexia oglinzii. Alteori respingem. Fara sa vedem prea obiectiv reflexia. Energetic si spiritual, suntem cu totii oglinda cuiva. Atragem si respingem oameni.
Oglinda ne poate ajuta sa identificam acele aspecte care au nevoie de vindecare si duse spre perfectiune, de ce nu?
Suntem o oglinda in care se reflecta ceilalti.
Ceilalti sunt o oglinda in care ne reflectam la randul nostru.
Relatiile pe care le stabilim cu ceilalti reprezinta oglinda a ceea ce avem nevoie in viata noastra. Cand ne uitam la ceilalti, ne uitam intr-o oglinda. Dar cand ne uitam la noi, in oglinda ce vedem? Ce vrem sa schimbam? Ce simtim? Ne pasa? Ne vedem cu adevarat, trup si suflet? Mintea noastra permite sa accepte sau sa respinga defectele? Sau defectele se reflecta in comportament si in alegerile noastre de zi cu zi?
In cadrul evenimentului din 31 august, Devino Perfecta, puteti afla raspunsurile si solutiile acestor intrebari, cu ajutorul Florentinei Opris si a specialistilor invitati.
Gazda evenimentului (editie aniversara) este Hotelul Arc de Triomphe (strada Clucerului, 19), situat la 500 de metri de Arcul de Triumf si Parcul Herastrau si la mai putin de 5 minute de mers pe jos, de Piata Victoriei.
Intrarea este gratuita.
Pentru a va inscrie in cadrul evenimentului, trimiteti un mesaj cu numele dvs. la numarul: 0726430672
Partenerii evenimentului sunt: Hofigal, Godrich si Evital.