www.rtv.net informeaza: O noua teorie, care pare ca tine mai mult de domeniul SF, a fost avansata in cazul meteoritului dezintegrat deasupra muntilor Ural.
Dupa analizarea unor noi imagini cu meteoritul care a cazut in Rusia au aparut voci care sustin ca asteroidul ar fi explodat dupa ce a fost lovit de un OZN, efectele prabusirii sale fiind, astfel, limitate.
Mai multi pasionati de teoriile despre extraterestri au ajuns la concluzia ca meteoritul care s-a prabusit in Rusia in urma cu doua saptamani ar fi fost lovit de un obiect zburator neidentificat dupa intrarea sa in atmosfera, lucru bizar, in conditiile in care nu au existat informatii privind lansarea vreunei rachete pentru distrugerea corpului ceresc.
Teoria a fost lansata dupa analiza mai multor imagini cu meteoritul, pe care se poate vedea cum corpul ceresc intra in coliziune cu un OZN.
Acum, rusii cred ca extraterestrii au fost cei care i-au salvat de meteoritul care a explodat in atmosfera pe 15 februarie, cu o forta similara cu cea a 30 de bombe nucleare precum cea de la Hiroshima. Orasul Celiabinsk a fost grav avariat in urma caderii mai multor fragmente de meteorit si aproximativ 1.200 de oameni au fost raniti.