SpyNews: A castigat procesul cu primaria! Adina Alberts isi pastreaza policlinica

Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza celebrei doctorite esteticiana in procesul pe care il avea cu Primaria Sectorului 1.

Instanta a considerat actiunea primariei ca nula in conditiile in care dr Adina Albert are toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii.
Decizia vine la un an de cand Alberts a fost "vizitata", la clinica ei de pe Bulevardul Banu Manta, din Bucuresti, de angajatii Serviciului Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal din Primaria Sectorului 1.

Etajul cu ghinion

Oficialii ar fi descoperit ca imobilul in care functioneaza clinica de estetica a Adinei Alberts are un etaj in plus. Ca urmare, doctorita a fost amendata si i s-a pus in vedere sa intre in legalitate prin obtinerea tuturor actelor lipsa. Lucru pe care Adina Alberts l-a facut. Intre timp, insa, primaria a deschis o actiune in instanta.

Adina, sotia miliardarului Viorel Catarama

Adina Alberts este sotia omului de afaceri Viorel Catarama. Cei doi s-au casatorit cu mare fast in vara acestui an, evenimentul tinand zile in sir prima pagina a presei mondene.