In dupa amiaza de 21 mai 2011, Politia Capitalei a fost sesizata prin Apelul de Urgenta 112, ca pe strada Anton Bacalbasa, sector 4 a avut loc un scandal si ca o tanara a fost luata cu forta de catre patru barbati si urcata intr-o masina, dupa care au plecat intr-o directie necunoscuta.
La fata locului s-a deplasat, de urgenta, o echipa formata din politisti ai Sectorului 4 si Sectiei 26, care au demarat cercetarile.
La adresa mentionata au fost identificati doi tineri, unul dintre acestia fiind chiar fratele tinerei mentionate in sesizarea telefonica.
Cei doi au declarat ca patru barbati, au patruns in locatia unde fata isi desfasura activitatea, un salon de infrumusetare, pe motiv ca aceasta nu mai dorea relatia de prietenie pe care o avusese cu unul dintre ei.
Tanara a incercat sa fuga, pe fereastra, dar a fost prinsa si urcata in masina.
In scandalul declansat cei patru barbati au spart parbrizul unui autoturism de lux, autoturism ce apartine fiului patroanei salonului.
A fost contactata si tanara, initial telefonic, dupa care, in jurul orelor 21 a fost gasita la domiciliu, dar a refuzat sa colaboreze cu politistii.
In prezent cercetarile sunt continuate de Sectia 26 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, conform plangerii formulate de catre proprietarul autoturismului, impotriva lui R. Valentin.
De asemenea, in baza declaratiilor furnizate de catre martori, politia s-a sesizat din oficiu si efectueaza cercetari si sub aspectul comiterii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, dar si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.
Au fost efectuate investigatii si audieri, urmand a se stabili contextul in care s-a produs acest eveniment, precum si persoanele care au participat.