Delia Antal a reluat dieta de detoxifiere cu lamaie si ulei de artar, numita 'Hollywood Master Cleanse Diet or Lemon Detox Diet'.
Actrita vrea sa slabeasca din nou si este dispusa sa suporte durerile de cap si reactiile negative pe care acest regim le-ar putea avea.
Dupa ce anul trecut a incercat pentru prima data, la recomandarea unei prietene, un regim celebru la Hollywood: dieta de detoxifiere pe baza de lamaie si sirop de artar, testata si de Beyonce, in urma caruia a slabit 6 kilograme in 10 zile, Delia Antal s-a hotarat din nou sa se...sacrifice pentru o detoxifiere totala. Chiar daca este adepta fructelor de mare si a delicateselor din bucataria italiana, indiana si japoneza, actrita si regizoarea filmului "D’ORA" a exagerat in ultima vreme cu mancarea, pentru ca este foarte pofticioasa!
S-a ingrasat mai mult decat ar fi trebui, mai precis 4 kilograme si si-a propus sa le dea jos in timp record, cu riscul de a suporta, la inceput, reactiile negative provocate de 'Hollywood Master Cleanse Diet or Lemon Detox Diet'! "In ultima vreme am stat mai mult in studio pentru ca lucrez la montarea documentarului "WE CANnes" si am mancat cu editorul si echipa de post productie numai pizza si fast food la greu, asta le place lor, si eu, pofticioasa din fire, nu m-am putut abtine!
Avand si multe evenimente la care ba am baut cate un pahar de vin sau sampanie, am mai gustat cate ceva, am pus cateva kilograme in plus. Nu se vad prea tare, dar simt nevoia de o detoxifiere. In plus, este foarte sanatos sa facem asta de doua ori pe an. Nu vreau sa slabesc sa fiu piele si os, mie pesonal imi place femeia cu forme. In curand vine vara si Festivalul de film de la Cannes. Vreau sa ma prezint frumos si sa arat bine. E important! Pentru asta imi doresc sa slabesc urgent 4 kilograme, asa ca ma voi supune din nou unei diete drastice pe care am mai tinut-o de doua ori, ultima data anul trecut si a dat roade, am slabit 6 kilograme atunci, acum o iau mai usor!", povesteste Delia Antal.
"E o vorba: "Sufera baba la frumusete!", asa ca se aplica acum si in cazul meu! Dieta de detoxifiere cu lamaie poate avea si reactii negative, te simti slabita la un moment dat si ai dureri de cap, pentru ca elimini toxinele, nu ai voie sa mananci deloc cat tii acest regim, decat sa bei suc natural de lamaie, amestecat cu sirop de artar, picaturi de ardei iute sau boia iute, dupa gust, pentru arderea caloriilor. Trebuie sa iei seara inainte de culcare un ceai digestiv, iar dimineata un litru de apa calduta cu o lingura de sare de mare, apoi cocktail-ul minune. Peste zi mai poti sa consumi si ceai de plante, recomandat este de musetel si menta. E foarte drastica, dar merita tot efortul! Sunt deja la a treia zi de dieta si am golit supermarketul de langa mine de lamai, caci acum storc intre 10 si 12 lamai pentru sucul esential necesar detoxifierii. Dupa a treia zi dupa ce se elimina toxinele ai o energie foarte mare si simti nevoia de miscare, este recomandata miscarea fizica dar nu foarte multa. Este dieta care mi se potriveste cel mai bine, am incercat multe dar asta ma motiveaza pentru ca este detoxifianta, ceea ce este mai important pentru mine decat slabitul", spune actrita care in curand va pierde cateva kilograme bune, cu orice pret.