Durerea de spate nu te lasa sa-ti incepi ziua cum ar trebui? Genunchii te dor foarte tare, spatele iti da batai de cap de cate ori se schimba vremea? Suferi de dureri lombare, de genunchi, de umar sau de dureri ale inchieturii mainilor? Iata solutia!
Curentul cu radiofrecventa te scapa de dureri cat ai zice peste!
Specialistii Liv Hospital din Turcia vin in sprijinul acestor pacienti cu o metoda revolutionara de tratament asupra nervilor carora li se aplica impulsuri de curent de radiofrecventa, aplicat in modul plus, eliminandu-se durerile.
Artrita si pierderea de cartilaj a articulatiilor genunchiului provoaca dureri in timpul urcarii si coborarii scarilor, in special la nivelul fetei genunchiului. Pacientilor carora li se recomanda o interventie chirurgicala a genunchiului, dar interventia nu este acceptata sau nu poate fi efectuata datorita altor afectiuni, asupra nervilor situati intre articulatiile genunchiului si a celor care alimenteaza genunchiul, li se aplica impulsuri de curent de radiofrecventa.
In acest mod pacientii pot scapa de dureri pe o perioada care variaza intre 6 luni si 2 ani, acestia putandu-si efectua activitatile zilnice fara dureri.
Aceeasi metoda de tratament de aplica si in cazul durerilor de umar datorate lezarii si deteriorarii musculaturii dar si in cazul durerilor de maini cunoscuta sub denumirea de sindromul tunelului carpian, aceasta depinzand de compresia nervului care trece prin incheietura mainii.
In ciuda urmarii unui tratament terapeutic, pacientii care prezinta dureri lombare si la nivelul membrelor inferioare cauzate de hernie, nu scapa totusi de aceste dureri. Acestui tip de pacienti, unde se considera ca afectiunea si durerea este asociata herniei, li se aplica radiofrecventa de curent in modul plus. Curentul de radiofrecventa duce la schimbarea functionalitatii nervilor si elimina durerile pentru aproximativ 2 ani. Detalii despre aceasta procedura se pot gasi pe pagina www.liv-romania.ro.
Tot in cazul durerilor lombare, specialistii Liv Hospital, Iatanbul, Turcia, aplica o metoda inovatoare â€" aplicarea bateriei de coloana.
Bateria de durere a coloanei vertebrale care de asemenea este cunoscuta si ca metoda de stimulare a maduvei spinarii, consta in amplasarea unui electrod in canalul maduvei spinarii a pacientului, al carui capat este conectat la un generator care produce curent. Curentul produs de baterie este transmis catre maduva coloanei vertebrale prin intermediul electrodului, impiedicandu-se in acest mod transmiterea durerii catre creier. Prin aceasta metoda extrem de eficienta pacientii isi pot tine singuri sub control durerile de spate/lombare si cervicale, activandu-si bateria de dureri." sustine Prof. Dr. Kader KESKÄ°NBORA, Specialist Algologie, Liv Hospital, Istanbul, Turcia.