Realitatea.net informeaza:
Fiecare om, femeie sau barbat, are un temperament sexual, denumit de sexologi "constitutie sexuala". Aceasta poate fi calculata matematic si arata, in functie de cifra obtinuta, cat de sexual/a sau bun/a la pat este barbatul sau femeia.
Cand vine vorba de sex, femeile judeca destul de prost barbatii, motiv pentru care se trezesc dezamagite in momentul in care ajung intre asternuturi cu partenerii.
Principalul motiv pentru care femeile judeca prost barbatii ca amanti tine de faptul ca ele confunda temperamentul social, cel pe care il afiseaza in public, in societate, cu temperamentul sexual, cel care iese la iveala doar in momentele intime. Spre exemplu, un barbat amuzant, pasional si foarte sociabil care capteaza atentia oamenilor din jurul lui, fiind o companie foarte placuta, este de regula considerat un bun amant in pat de catre femei, chiar inainte de a-si dovedi abilitatile in pat. Insa aceste caracteristici bune afisate in public nu garanteaza ca barbatul respectiv are si performante in pat.

Temperamentul sexual nu tine de cum se comporta X in public, de cat de sociabil, amuzant si inteligent este. Temperamentul sexual depinde de alti factori precum nivelul hormonilor sexuali, textura creierului, evolutia lui sexuala, dar si satisfacerea nevoilor lui sexuale de-a lungul timpului. Toate acestea compun, de fapt, "constitutia sexuala" a unui om, fie barbat, fie femeie.

Iata cum calculezi constitutia sexuala!

Masori lungimea de la osul soldului pana la laba piciorului. Ulterior, imparti inaltimea persoanei la aceasta lungime (osul soldului pana la laba piciorului). Dupa acest calcul, obtii "indicele trochantin" care consta in trei cifre, cu punct dupa prima cifra, care indica, de fapt, constitutie sexuala.
Un barbat cu o constitutie sexuala puternica are un indicele cuprins intre 1.99 si 2.00, unul cu constituie sexuala medie are indicele cuprins intre 1.92 si 1.98, in timp ce un barbat cu constitutie sexuala slaba are indicele intre 1.85 si 1.91.
In cazul femeilor, cifrele difera: o femeie cu constituie sexuala puternica are indicele trochantin cuprins intre 2.01 si 2.05, una cu temperament sexual mediu are intre 1.97 si 2.00, iar o femeie slaba din punct de vedere sexual are indicele cuprins intre 1.88 si 1.96.

Continuarea pe lyla.ro