ArtroHelp, cea mai complexa formula pentru articulatii!

Compania Zenyth Pharmaceuticals a lansat recent, la Hotel Marriott, cea mai complexa formula pentru articulatii, 100% naturala, cu doua componente: ArtroHelp Repair (regenerator si protector articular) si ArtroHelp Calm (antiiflamator natural). Consultantul in nutritie si fitness Cristian margarit si ArtroHelp va invita sa redescoperiti bcuuria miscarii si starii de bine!
Durerile articulare sunt printre cele mai frecvente probleme de sanatate care afecteaza calitatea vietii indiferent de varsta. In caz de dureri articulare, primul lucru la care ne gandim sunt antiinflamatoarele. Din pacate, acestea actioneaza doar simptomatic, reduc durerea pe moment, insa nu actioneaza asupra cauzei, durerea putand sa reapara oricand.
ArtroHelp este si recomandarea lui Cristian Margarit, dupa ce acesta s-a confruntat cu o hernie de disc, s-a orientat spre implicarea directa in ceea ce priveste dezvoltarea ArtroHelp.
"Recomand cu incredere ArtroHelp tuturor celor care au probleme cu articulatiile, accidentari sau sunt in perioada de recuperare post-operatorie! M-am decis sa valorific experienta mea si, impreuna cu specialistii Zenyth, am creat ArtroHelp, un produs revolutionar, o formula complexa si completa, cu ingrediente 100% naturale si in doze terapeutic suficiente", spune Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness.
"Mancam cum gandim si gandim cum mancam! Etiologia bolilor cronice se rezuma la mancarea proasta. Stresul oxidativ - intre radicalii liberi si antioxidanti. Pentru sanatatea articulatiilor trebuie sa consumam vitamina C, colagen, magneziu, antioxidanti. Mancam prea putine alimente cu colagen. Hidratarea este importanta, dar nu cu alcool! Feriti-va de painea alba", a spus Gheorghe Mencinicopschi, la conferinta de presa de la Hotel Marriott.
"Aceste probleme ale articulatiilor devin din ce in ce mai serioase! Am tratat sute de persoane care aveau probleme articulare. Chiar si de cand suntem tineri avem probleme la genunchi sau ne ranim. Ceea ce ar trebui sa oferim organismului sunt armele pentru a se vindeca. Felul in care evolueaza lumea medicinii in acest moment da raspunsul la ce medicamente trebuie sa folosim. Companiile farmaceutice inventeaza medicamente foarte puternice, dar trebuie sa ne intoarcem la mama natura, pentru ca are cele mai bune solutii pentru noi", a precizat Tuncay, sotul Andreei Marin, de profesie fizioterapeut.
Dr. Dan Teleanu, Medic Primar Neurochirurg la Spitalul Universitar de Urgenta: "Am operat inclusiv un pacient de 16 ani care avea hernie de disc! La inceput, durerile sunt lombare. Clinic: dureri diurne si nocturne, amorteli, tulburari de somn, anxietate. Medicamentele antiinflamatoare care se adminstreaza dau hepatita toxica. ArtroHelp Repair poate deveni revolutionar in acest domeniu, produsul fiind unul natural si benefic".