Scandalul dintre Costin Marculescu pe de o parte si Dan Capatos si Mara Banica pe de alta parte continua. După ce Capatos a sustinut ca nunta dintre Marculescu si Ella ar fi doar pentru a face ceva bani si nu din dragoste, Marculescu nu a ezitat sa-l atace pe prezentatorul de la "Un show pacatos".
Dan Capatos a povestit ieri modul in care este isi castiga traiul Marculescu. "Ca sa nu se inteleaga faptul ca noi ne-am adunat aici ca sa dam in Marculescu. Ii spun de ani de zile si cred ca sunt omul care l-a adus in emisiune de sute de ori, ii spun ca sunt oameni cu adevarat cu probleme, fara maini, fara picioare care se chinuie sa reziste. El vrea doar sa apara la televizor si sa traiasca din asta, desi are o sanatate de bivol si are un cap cu care ar putea sa faca alte lucruri. A devenit un parazit si se complace in situatia asta", a spus Capatos.
Marculescu si-a iesit din minti si a spus pentru Ziarul Ring ca a terminat prietenia cu Capatos: "Degeaba spun unii ca m-au ajutat dezinteresat, ca Dan Capatos si-a facut casa si din banii mei, si din aparitiile mele! Pana aseara credeam ca Dan Capatos imi este prieten, acum nu mai sunt convins de asta. Dacă el a vrut sa strice prietenia... eu il voi respecta in continuare, dar sunt foarte dezamagit de el".
Cat despre nunta cu Ella, Marculescu a declarat: "Cu ce dar de nunta sa fuga Ella, cand noi am iesit in paguba? Am ramas doar cu 14-15 milioane. Aia sunt bani sa fugi cu ei? Majoritatea invitatilor nu au dat nimic. Au venit, au mancat, au baut si au plecat".