Si persoanele pe care nu le suporti trebuie sa primeasca daruri de Craciun, daca vin la pachet cu o ruda tare draga tie pe care ai invitat-o la tine sau la care trebuie sa mergi. Insa, nu stii cum sa faci sa-i arati ca, desi nu sunteti in cele mai cordiale relatii, si a tinut mortis sa-ti treaca pragul sau sa dea ochii cu tine, nu este o persoana pe care o ai la inima.Cel mai bine poti face asta printr-un cadou nimerit. Iata cateva variante!

Carduri-cadou expirate

In cazul in care ai ratacit prin sertar un card cadou de la vreo promotie, dar nu este in termen, poti fara probleme sa-l pasezi unei astfel de persoane. Impachetezi plasticul intr-un plic, pui o fundita pe el si va arata ca un cadou perfect. Nu vei da rau in fata celorlalti oaspeti, iar invitatul-problema va ramane cu gura cascata.

Jocuri complicate pentru copiii lor

Daca persoana cu care trebuie sa dai ochii are copii, ii poti lua un joc destinat, chipurile, acestora. Trebuie sa fie vorba despre ceva foarte complicat, fie de asamblat, fie de jucat, astfel incat antipaticul va fi pus in dificultate in fata alor lui, atunci cand va fi rugat sa le arate darul. Din aceeasi categorie fac parte si jucariile foarte zgomotoase sau enervante, care vor fi folosite de odraslele musafirului nepoftit.Este clar ca nu trebuie sa-ti irosesti banii pe o persoana pe care nu o prea suporti. Cel mai bun cadou este sa-i cumperi un vin foarte ieftin. Scapi fara prea multa bataie de cap, mesajul va ajunge direct la destinatar si nu vei fi nevoit sa cheltuiesti o avere.

O carte pe care ai cumparat-o, ai citit-o si nu ti-a placut

Se spune ca nu este bine sa aruncam cartile. Insa ce facem cu cele pe care le-am citit si nu ne-au placut de nici o culoare. Le daruim unor astfel de persoane care se insinueaza de sarbatori in vietile noastre.