Realitatea Din Calarasi a publicat pe Facebook un text senzational care deschide ochii alegatorilor
Calarasi, municipiul in care Primaria ne ureaza Bun venit! Oare de ce se mai ureaza la intrarile in oras Bun venit si nu se scrie si Bine ca ati plecat?
Haosul si disconfortul te insotesc peste tot. Gropi pe care nu ai cum sa le ocolosti, santuri si strazi in lucru, drumuri blocate dupa bunul plac al unor firme. Gunoaie, caini vagabonzi si multa multa mizerie.
Mizeria apare mai ales in promisiunile edilului despre care multi spun ca a distrus orasul. Imi spune edilul ca daca am incredere in el si o sa-l votez voi avea parte de o asfaltare cum nu s-a mai vazut in ultimii 30 ani. Sala de inot in Stadion, alta Piata Centrala, alt scuar pe str Bucuresti, un parc reabilitat si multe alte promisiuni.
Ca sa dea impact la fraieri promisiunile sunt insotite de planse viu colorate de firmele de proiectare: numai in ele apare scuarul sau piata din visul primarului.
Un scuar care trebuia sa fie gata prin decembrie anul trecut si o piata despre care mi se spune ca va incepe imediat lucrarile.
Unii ne mai aducem aminte si de o noua faleza a orasului, ca si cand in aceasta ar sta tot confortul citadin. Pana atunci totul, dar absolut totul este in haos, in degringolada.
Batranii spun ca asa ceva nu s-a pomenit in ultima suta de ani iar din presa aflu ca totul este tare necesar.
Este necesar sa fie inlocuita o retea de apa sau de canalizare cu o alta. De ce? Pentru ca asa au hotarat expertii. Cu ce costuri?
Acum aflu ca lucrarea se face pe voturi. Ea, lucrarea trebuie terminata la fel ca proiectele marelui candidat. Pana atunci autodistrugerea autovehiculelor continua.
Bun venit in municipiul Calarasi. Primaria Calarasi.