Bercea Mondial, finul lui Mircea Basescu, a fost implicat intr-un nou scandal joi spre vineri noaptea. Bercea este acuzat ca si-a injunghiat un nepot in spate.
Tanarul a fost internat la Spitalul Judetean Craiova. Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea.
Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. Rudele tanarului ranit spun ca au fost luate la bătaie de Bercea si de oamenii sai.
"A venit Bercea cu aia doi fii ai lui si inca 4 - 5 insi si au fugit dupa aia, doi prin bar si l-au taiat cu un briceag", a declarat unul dintre martori.
Tanarul injunghiat a ajuns la Spitalul Judetean Craiova. Acolo s-au strans zeci de rude ale baiatului. Pentru a evita orice incident politistii de la trupele speciale s-au postat la intrarea in spital.
La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat. Bercea Mondial si fratele sau Vasile Anghel zis Amar se cearta de mai mult timp pentru o casa. De fiecare data cand se intalnesc, ei sau copiii lor se iau la bataie.
Anul trecut Bercea Mondial a ajuns la spitalul din Slatina dupa ce a fost accidentat intentionat cu masina de un nepot. Tot in 2010, cele doua familii s-au batut cu sabii si topoare in Draganesti Olt.