Durerile articulare (de genunchi, lombare, cervicale etc.) sunt printre cele mai frecvente probleme care afecteaza persoane de toate varstele. 38% dintre romani sufera de dureri de spate, 21% - de dureri articulare, 10% - de dureri musculare, potrivit unui studiu privind sanatatea romanilor efectuat de compania ceha Stem Mark. Pe fondul procesului de imbatranire a populatiei, statisticile demonstreaza ca incidenta bolilor articulare este in crestere.
Suferi de dureri articulare? Cu siguranta ai apelat la antiinflamatoare! Din pacate, acestea actioneaza doar simptomatic, reduc durerea pe moment, insa nu actioneaza asupra cauzei, iar durerea poate reaparea oricand. Pentru a evita reaparitia durerilor este nevoie de refacerea, regenerarea articulatiilor. Pentru aceasta iti propunem ArtroHelp Repair de la Zenyth!
ArtroHelp Repair: Formula revolutionara pentru refacerea articulatiilor
ArtroHelp Repair este un produs 100% natural, sub forma de pudra, o formula complexa cu actiune sinergica, pentru regenerarea si protectia articulatiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajuta la regenerarea si functionarea optima a articulatiilor, precum si recuperarea mai rapida in urma traumatismelor si a interventilor chirurgicale.
ArtroHelp Repair este un supliment nutritiv, pe baza de colagen hidrolizat de tip II, enzime proteolitice, magneziu, condroitina si glucozamina, vitamina C, extracte vegetale. ArtroHelp Repair este un produs complet pentru articulatii: ofera material de constructie pentru articulatii si induce regenerarea articulatiilor si cartilajelor, asigura cofactori care stimuleaza asimilarea si formarea de colagen nou in organism, reduce durerea, inflamatia si readuce starea de bine.

Ingredientele ArtroHelp Repair

•5000 mg colagen hidrolizat + enzime
•1400 mg glucozamina + condroitina
•400 mg magneziu marin
•Cissus, Turmeric, Ashwagandha
•Astaxantina, Vitamina C Naturala