Sistemul Invisalign indreapta dintii folosind o serie de aliniatori aproape invizibili, care sunt adaptati special la dintii dumneavoastra pentru confort. pe masura ce inlocuiti fiecare aliniator odata la doua saptamani, dintii dumneavoastra se vor deplasa treptat spre pozitia finala proiectata, conform prescrierii furnizorului dumneavoastra Invisalign.
Spre deosebire de aparatele dentare fixe, puteti sa va scoateti aliniatorii si sa ii puneti inapoi in orice moment - astfel incat la final veti avea noul zambet cu dinti drepti care va va transforma viata.

Descoperiti chiar astazi diferenta Invisalign

Recapatati-va increderea de a zambi din nou cu Invisalign. Peste 2,5 milioane de pacienti din intreaga lume au reusit deja acest lucru. Incepeti chiar astazi povestea noului dumneavoastra zambet cautand cel mai apropiat furnizor Invisalign la invisalign.ro.
Pentru informatii si programari sunati la Denttaglio Clinic - Premium Dentistry Experience: 0733733030 / 0733733031
www.denttaglio.ro
Durata unui tratament cu Invisalign variaza de la o persoana la alta. Depinde de cat de des purtati aliniatorii, de stilul dumneavoastra de viata si de obiectivele tratamentului urmat.
Discutati cu furnizorul dumneavoastra Invisalign despre cum se incadreaza necesitatile dumneavoastra in programul de tratament Invisalign pentru a stabili cea mai buna cale de urmat.